Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Rakočević: Proevropska Vlada na papiru, proruski kadrovi u praksi

''Dobili smo, dakle, još jednog funkcionera 43. Vlade koji je u potpunosti proruski orijentisan. Preporuke za funkciju su mu, očigledno, fotografije sa brojnim ljudima od povjerenja Vladimira Putina, agentima ruske obavještajne službe'', kazao je Rakočević

Da ne znamo dobro ko je i kakav je premijer Dritan Abazović, pomislili bismo da mu je, usljed učestalih vožnji gliserom po Bojani, promaklo ovo više nego sporno imenovanje, saopštio je  član Predsjedništva SDCG, Marko Rakočević. 

Međutim, ocjenjuje, kako znamo ko je Dritan Abazović i čijim interesima služi, nemamo dilemu da su imenovanja Nebojše Juškovića za predstavnika Ministarstva finansija u Odboru povjerenika u SO Budva i za redovnog člana Skupštine Kontrole letenja Srbije i Crne Gore SMATSA u potpunosti namjerna i u skladu sa politikom Abazovića i Vlade koju vodi.

“Dobili smo, dakle, još jednog funkcionera 43. Vlade koji je u potpunosti proruski orijentisan. Preporuke za funkciju su mu, očigledno, fotografije sa brojnim ljudima od povjerenja Vladimira Putina, agentima ruske obavještajne službe”, kazao je Rakočević.

Prema njegovim riječima, Jušković je, uz Milutina Đukanovića, samo jedan u nizu onih koji otvoreno rade protiv interesa ove države, a od strane Abazovića su debelo nagrađeni veoma važnim funkcijama u državi.

“Bez obzira na to što premijer formalno govori, iz prakse je u potpunosti jasno – Vlada Dritana Abazovića je sve osim crnogorska, evropska i evroatlantska Vlada”, zaključio je Rakočević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve