Četvrtak, 8 Decembra, 2022
Rubrika:

Rakočević: Podatak da smijenjenu Vladu podržava 2,8 odsto potvrđuje nužnost organizovanja vanrednih parlamentarnih izbora

Rakočević je na Tviteru poručio da ''Crna Gora ne smije biti talac samovolje vlastodržaca koji nemaju legitimitet, a ni podršku građana''

Podatak da smijenjenu Vladu podržava 2,8 odsto potvrđuje nužnost što hitnijeg organizovanja vanrednih parlamentarnih izbora, ocijenio je danas poslanik Demokratske partije socijalista, Nikola Rakočević osvrćući se na podatke iz istraživanja Centra za građansko obrazovanje (CGO) i agencije DAMAR.

Rakočević je na Tviteru poručio da “Crna Gora ne smije biti talac samovolje vlastodržaca koji nemaju legitimitet, a ni podršku građana”.

“Krajnje vrijeme je da vratimo mandat građanima i organizujemo vanredne izbore, nakon kojih je neophodno formirati stabilnu pro-evropsku Vladu, okupljeni oko ideje ekonomskog i civilizacijskog napretka Crne Gore i članstva u EU”, naveo je poslanik DPS-a na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
24.11.2022-16:48 16:48

Postaše i oni kravica ustvari preuzeše mjesto onome plačku od kučah.

BobZeković
24.11.2022-17:24 17:24

Pa Nikola, ako Crna Gora ne smije dozvolit da bude taoc jedne nelegitimne i nepodržane vlasti, reči ti nama PUČINI JEDNOJ GRDNOJ, kako da zaustavimo te SRBOŠISTsrpske fašiste) da ne bucaju Crnu Goru iz sata u sat. Nijesmo mi PUČINA JEDNA GRDNA birali tebe i ostale suvereniste da ni dijagnostifikujete opasnosti za OPSTANAK CRNE GORE nego pored toga smo očekivali od vas i da zaštite Crnu Goru od SRPSKOG OKUPATORA I DOMAĆE GUB E IZ TORINE! IMA LI VE SUVERENISTI? JA BI REKA DA NEMA NIĐE BEZ NA TWITTER!. A TU NI NE TREBATE NIŠTA. IMA NAS, dali su suverinstičke… Pročitaj više »