Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Rakočević: Glasajući za reprezente politika prošlosti – glasaće isključivo protiv sebe

On ističe da svako, ko Crnu Goru ne vidi drugačije do kao državu na evropskom putu, a van balkanskih stranputica, ko je vidi kao građansko društvo jednako za sve – dobro zna da je drugog aprila jedini izbor Milo Đukanović

Broj dana do nove pobjede kandidata evropske i građanske Crne Gore Mila Đukanovića sada je jednocifren. Uz snažnu podršku, koja govori da građani prepoznaju način na koji će Crna Gora najzad izaći iz trogodišnjeg mrcvarenja, saopštio je član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore, Nikola Rakočević.

Da je tako, ocjenjuje, postalo je jasno i Milatoviću pa se šef zamjenika kandidata Evropa sad sinoć nije ni pojavio na skupu u rodnim Pljevljima.

“Ali, to su njihovi problemi, u koje nećemo ulaziti. Tek je dobro znati da su polako počeli da se mire sa onim što je neminovnost”, kazao je Rakočević.

On ističe da svako, ko Crnu Goru ne vidi drugačije do kao državu na evropskom putu, a van balkanskih stranputica, ko je vidi kao građansko društvo jednako za sve – dobro zna da je drugog aprila jedini izbor Milo Đukanović.

“U suprotnom – glasajući za reprezente politika prošlosti, one koje je ovih dana podržala sva radikalna desnica iz države i susjedstva – glasaće isključivo protiv sebe”, zaključuje Rakočević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve