Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Rajzing Rajnke: SAD zabrinute zbog eskalacije zapaljive retorike i neodgovorne konfrontacije crnogorskih lidera

Američka ambasadorka pozvala sve strane da rade zajedno na pronalaženju izlaza iz trenutne političke krize

Sjedinjene Države su zabrinute zbog eskalacije zapaljive retorike i neodgovorne konfrontacije crnogorskih lidera posljednjih dana, kazala je ambasadorka te zemlje u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke.

“Pozivamo sve strane da rade zajedno na pronalaženju izlaza iz trenutne političke krize, koji bi bio u skladu sa Ustavom”, navela je ambasadorka na Facebooku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
02.11.2022-18:05 18:05

Nije meni sto su Cetnicke partije -DF-SESELJEVI DEMOKRATE Zle i OCE da uniste sve sto se zove CRNOGORSKO a vjerujte da Zlociniska URA- sve su ovo PREDLOZILI- JELUSIC-ZORONJIC-MAROVIC oni su glavni predlagaci i krivci !! Abazovic nije zadovoljan sa ovim skandalom niti bi on glasao !V jerujte da je veci prijatelj Crnogorcima -Mandic-Knezevic-od ovih DUSMANA -CG-Zoronjic-Jelusic-Marovic-ADZIC !!!!ZAPAMTITE-EVROPA SAD CE IH POLOMITI SVE OVE NEPRIJATELJE CG KAD BUDU IZBORI -NI CENZUS PROCI NECE-NESTACE-CETNICKI DF-SESELJEVI DEMOKRATE I ZLOCINSKA URA -KA LANJSKI SNIJEG-!!!

Tara
02.11.2022-18:23 18:23

Gospodjo,vi ste citavo vrijeme bili uz ove srbijanske neofasiste..sramite se..Kad su ovi neocetnici pobijedili smijala si se Pres'edniku..i crnogorcima..ne pravite se ludi.