Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Radunović: Vijesti hoće RTCG, obećavam da on neće biti druga privatna firma Željka i Miška

Radunović je rekao da postoji jedan koncern u CG koji ima potrebu, iako je privatni, da disciplinuje političare i vlasti, pa čak i reketira

Poslanik DF-a, Slaven Radunović u Skupštini Crne Gore rekao je da postoji jedan koncern u CG koji ima potrebu, iako je privatni, da disciplinuje političare i vlasti, pa čak i reketira.

“On ima veliki značaj u Crnoj Gori. Među ljudima koji vode taj koncern rodila se ideja da promjene u Javnom servisu zloupotrijebi i da Javni servis postanu nove TV Vijesti. Obećavam da se to neće desit”, rekao je Radunović.

Posebno, ističe on, što DF ne pristaje ni na kakvo reketiranje i ucjenjivanje.

“Javni servis TVCG, dok se nešto pita DF, biće Javni servis a ne druga privatna firma Željka (Ivanovića) i Miška (Perovića), koji hoče svoju da prodaju, a ovu zauzmu”, rekao je Radunović.

 

Poslanici će kako je juče najavljeno raspravljati o tri tačke dnevnog reda. To su Izbori, imenovanja i razrješenja u okviru koje će se razmatrati zahtjev premijera Zdravka Krivokapića da se smijeni ministar pravde i ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić.

Osim toga raspravljaće se i o prijedlozima za članove Savjeta RTCG i imenovanju žirija za dodjelu Trinsestojuslke nagrade.

Prije dva dana Administrativni odbor je predložio da Bećir Vuković bude predsjednik žirija za dodjelu najvišeg državnog priznanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Natasa
10.06.2021-13:37 13:37

Bla bla bla bla sve Cetnici u sali juce imali dan zalosti kuku njima za RATKOM MLADICEM i pricaju zidovima ko ovo slusa boles psihicku svi u Dobrotu!

H20
10.06.2021-13:49 13:49

Srpski svet viditeli zlo vas naslo da niko sa vama nece ni da sedne a kamoli da vas slusa — Mladiceve cetnicke krvnike !

Neko tamo
10.06.2021-14:24 14:24

E sad oceli miško kesedzija i zeljko govedo da tuze front radunovica knezevica na ove teske izjave i to uzivo nece ali zato kad dps slavko mandic seki crnogorci aktuelno kazu nesto i to pulo manje gore eto miško kesedzija i zeljko govedo sa tuzbama na sudu

Ovo je dokaz da medijski gang je cisto prosrpski portal koji su ljudi stvorili dritana i uru da prodaju crnu goru srbima i spc

Neko tamo
10.06.2021-14:26 14:26

Smetali misku kesedziji i zeljku govedo ove uvrede od fronta ne samo im smetaju od crnogoraca dpsa slavka portala aktuelno sejo sadikovic iz mafijaskog tabloida nije isao da otima srpsku zastavu nego crnogorsku

Crnogorka
10.06.2021-17:26 17:26

Cetnici aj ako smijete raspisite izbore da vidimo dje je ko nema vise vama velicanja cetnistva MLADICA KARADZICA nikad vise u CG necete bit dje ste sad da vidite dje je DPS sa GOSPODINOM DJUKANOVICEM nema te place CIJENE -ZLATA -DIJAMANTA koja nas moze platit da nas odvratite od GOSPODINA DJUKANOVICA svi za njego on za sve nas puknite CETNICI OKUPATORSKI SKUPA SA MLADICEM!