Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Radunović: Ugrožava se mir u Crnoj Gori; Šćepanović: Nema razloga da prekidamo sjednicu

Potpredsjednik Skupštine Genci Nimanbegu dao je pauzu, nakon koje je saopštio da su konsultacije sa predsjednikom u toku, te da će vjerovatno biti organizovan sastanak na nivou Kolegijuma

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović zatražio je pauzu na sjednici Skupštine jer, kako je kazao, ugrožava se mir u Crnoj Gori.

foto antenam.net

“Moram da obavijestim građane da je u toku, na nekoliko mjesta, velika akcija policije koja blokira odrđene gradove kako bi se izvršio naum koji je odavno spreman a to je da se ruše neki objekti Srpske pravoslavne crkve – krstionica u Tivtu, konak u Ulcinju, a imamo informaciju da se priprema još jedna velika akcija. Tražimo pauzu da se vi informišete ili da ako možete obezbijedite prisustvo nekog iz policije da nam se kaže šta se dešava”, kazao je Radunović i dodao da se ugrožava mir u Crnoj Gori.

“I dok ne dobijemo informaciju prenosim poziv Miajla Backovića iz manastira na Prevlaci koji je pozvao građane koji žive blizu da brane krstionicu”, kazao je Radunović.

Marta Šćepanović iz DPS-a kazala je da je riječ o pokušajima stvaranja haosa i slike da se u Crnoj Gori izaziva rat.

“Da se držimo Poslovnika i nastavimo rad jer se očigledno ne dešava ništa od ovoga što se ovdje promoviše”, kazala je ona i rekla da nema razloga za prekid sjednice.

Potpredsjednik Skupštine Genci Nimanbegu dao je pauzu, nakon koje je saopštio da su konsultacije sa predsjednikom u toku, te da će vjerovatno biti organizovan sastanak na nivou Kolegijuma.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve