Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Radunović: Radonjić kao Srbin ima razloge za ljutnju, ali tome nije doprinio Nimanbegu

On je kazao da je sinoć kontaktirao Nimanbegua i da mu je lično uputio izvinjenje, ali je pokušao i da razumije Radonjića, ističući da ''ima svoje razloge zašto je ljut na čitavi svijet''

Današnja rasprava u Skupštini počela je osudom govora mržnje direktora HE Piva Radomira Radonjića upućenom lideru Force Genciju Nimanbeguu. Izvinjenje je uputio i Slaven Radunović, poslanik Nove srpske demokratije, partije čiji je Radionjić simpatizer.

On je kazao da je sinoć kontaktirao Nimanbegua i da mu je lično uputio izvinjenje, ali je pokušao i da razumije Radonjića, ističući da “ima svoje razloge zašto je ljut na čitavi svijet”.

”Naravno da osuđujem sve što se desilo, ne samo juče, nego u par navrata sa iste Fejsbuk adrese. To što je taj gospodin blizak stranci kojoj ja pripadam, neće mu pomoći da ga ne iskritikujem zbog takvog poteza. Ima svoje razloge zašto je ljut na čitavi svijet, misleći da pripada narodu koji je ovdje bio dugo ugrožen, ali gospodin Nimanbegu i gospodin Fejzić definitivno nisu ljudi koji su tome doprinijeli. Ja se i ovom prilikom u ime stranke izvinjavam poslaniku Nimanbeguu, u svoje ime sam se več izvinio. To je jedan ispad, i siguran sam da niko ne misli da je to meinstrim u Novoj srpskoj demokratiji. Takve stvari se dešavanju i mi ćemo preduzeti određene korake u pravcu rješavanja ovakvih stvari, da se ne bi ponavljale,” kazao je Radunović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
18.11.2021-17:09 17:09

smeće —ljuto na cijo svijet !
ali tu je Slavljen da ga razumije i opravda…
kako je g.dja Bošnjak odmah reagovala i ona ga razumjela ali na drugačiji način —osudila ga…
Đe ova dama sa četnicima i izdajnicima svoje zemlje —nije mi jasno..

piperka
19.11.2021-08:36 08:36

Po Slavenu pripadnici nebeskog naroda imaju pravo na ljutnju koja proizvodi mržnju i zločine. Znači, nemojte da ljutite nebeske jer oni mogu zbog toga napraviti i stvari slične onima koje su činili po Bosni.