Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Radunović: Ova odluka vodi SNP ka političkom nestajanju

Kako je poručio, ovo mora da izazove određene posljedice koje nas sve zajedno plaše

Odluka Socijalističke narodne partije danas na sjednici Glavnog odbora ih vodi ka političkom nestajanju, i već na izborima u Beranama biće suočeni sa surovom realnošću, rekao je za Portal RTCG šef poslaničkog kluba Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović. On je kazao da može sa sa žaljenjem konstatovati kakav je bio ishod glasanja na sjednici Glavnog odbora SNP-a.

“Nisam očekivao da se može desiti da dvije trećine članova GO SNP-a podrži ovakvu odluku. Naravno, DF će uzeti u obzir ove nove momente nakon što razmotrimo sve okolnosti. Sve ovo definitivno vodi ka nestajanju SNP-a poslije ovoliko godina i časne borbe protiv DPS-a, i to nakon što je DPS poražena na izborima 30. avgusta 2020. godine. Današnjom odlukom SNP daje DPS-u kiseonik i vraća ih na političku mapu Crne Gore”, kazao je Radunović.

Kako je poručio, ovo mora da izazove određene posljedice koje nas sve zajedno plaše.

“Moram da konstatujem da će već na prvim narednim izborima u Beranama SNP biti suočen sa surovom realnošću koja ih očekuje“, zaključio je Radunović.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
07.03.2022-22:42 22:42

Splacino cetnicka sad ce svi GLASACI PREC iz DEMOKRATA I DF  u SNP !!!!

Caramdjordje
07.03.2022-22:44 22:44

Najdraze mi je sto cete vi napredovati,da narod ima pameti vi bi bili u katranu u perju,pa put srbijice ili rusijice.

COL
08.03.2022-08:52 08:52

Volio bih da ova persona, poznatog kodnog imena, iziđe sa svojom partijom samostalno na izbore iz dva razloga prvi razlog je da konačno saznamo kako se zove njegova partija i drugi da se malo iskomendijamo kad stgnu rezultati… Mogu zamisliti koliko bi glasova sakupio prof Radulović, a tek oni Maxim sa njegovom divizijom, ne bi bolje prošao ni vojvoda sa rozim, a tek pipun sa pazi leđa peđom da ne zborim, uh zamalo zaboravih filosofa iz Morače sa njegovom vojskom nevidljivih članova. Pojedinačno ni jedna od ovih partija ne bi ušla u parlament, a ovako pomiješani ka dobre splačine nekako… Pročitaj više »