Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Radunović zaprijetio: “Nećemo dozvoliti glasanje o zakonu o slobodi vjeroispovjesti, možete da nas pobijete”

Garantujem vam da nećemo dovoliti da se u ovom domu glasa o tome, preko nas živih. Možete da nas pobijete, pohapsite, dovediti specijalne jedinice... o tome se neće glasati

U Skupštini o Predlogu zakona o slobodi vjeroispovjesti!

Slaven Radunović

Poslanici Demokratskog fronta neće dozvoliti da se u Skupštini glasa o Predlogu zakona o slobodi vjeroispovjesti, poručio je Slaven Radunović.

“Garantujem vam da nećemo dovoliti da se u ovom domu glasa o tome, preko nas živih. Možete da nas pobijete, pohapsite, dovediti specijalne jedinice… o tome se neće glasati”, kazao je Radunović tokom skupštinskog zasijedanja.

Trenutak je dramatičan, smatra Radunović i dodaje da “ne zna da li su DPS i ostale partije koje bi glasale za Predlog, svjesne u šta nas uvode.

“Da li ste svjesni da Crnu Goru uvodite u sukobe? Da li mislite, nakon što ste prevarom osvojili većinu u parlamentu, da možete sa jednim ili dva glasa više da se igrate sa tradicijom starom 800 godina. Zar mislite da će narod na pređe preko toga i da to dozvoli tako lako”, pitao je Radunović i dodao “bratski vas pozivam, razmislite još jednom šta radite”.

Pozivaju Demokrate da budu u parlamentu ako se bude glasalo o preldogu.

“Pozivamo ih da dođu u parlament, da nam pruže ruke, da nas bude više a sjutradan nek se vrate bojkotu ili da rade šta hoće. Samo da tog dana budu ovdje”, kazao je Radunović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve