Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Radunović: Nadam se da će Nebojša Brnović vratiti Kosovku djevojku u Urgentni centar

Kaže da je doskorašnji drektor UC Nermin Abdić odmah na početku mandata skinuo ovu repliku čuvene slike Uroša Predića od prije 100 godina i do kraja mandata je, ''uz razne izgovore, nije vratio na svoje mjesto''

– Nadam se da će prva nemedicinska aktivnost novog direktora Urgentnog centra Nebojše Brnovića biti vraćanje bakroreza ”Kosovka djevojka”, koji je kao poklon Crvenog krsta SFRJ, pedesetak godina u glavnom holu Urgentnog centra motivisao zdravstvene radnike na dodatno požrtvovanje, a pacijentima davao snagu i nadu da će i do njih stići neophodna pomoć, napisao je an Facebooku poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović.

On kaže doskorašnji drektor UC Nermin Abdić odmah na početku mandata skinuo ovu repliku čuvene slike Uroša Predića od prije 100 godina i do kraja mandata je, ”uz razne izgovore, nije vratio na svoje mjesto.”

– Baš sam se obradovao kad sam čuo da je nova direktorica KCCG dr Ljiljana Radulović postavila na čelo Urgentnog centra ovom teškom pozivu izuzetno predanog, stručnog i među pacijentima omiljenog dr Nebojšu Puca Brnovića. Ako je neko zaslužio to imenovanje svojim radom i pristupom, kako pacijentima, tako i saradnicima, to je on, istakao je Radunović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vrijeme
15.12.2020-20:19 20:19

Zbog ljubavi prema Kosovu, Radunović sliku Kosovke da stavi u Kosovske bolnice. Za tako emotivan čin, neka mu ne bude teško da trkne do tamo. Dobiće i orden od Vučića i SPC.

Nikola
15.12.2020-23:28 23:28

Hahahahahaha….sto se picoustanci kurce naokolo, a zna se da su najvecimolos i kukavice na Balkanu :)))))))

borko
16.12.2020-04:23 04:23

Možete misliti lošu repliku plagijata, traži da se vrne u hodnik…

Neki
15.02.2021-13:46 13:46

…RADUNOVICA NIJE VRIJEDNO KOMENTARISATI BEZ-IZDAJNIK!