Nedjelja, 26 Marta, 2023
Rubrika:

Radunović: Istjeraćemo Vukovića iz kancelarije

Radunović je Adria televiziji kazao da će DF opet glasati za izmjene Zakona o lokalnoj samoupravi, koje je predsjednik države Milo Đukanović vratio na ponovno odlučivanje

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović nada se da će se postići dogovor o deblokadi Ustavnog suda. Čak i ako se to ne desi, kaže, postoji rješenje za tranziciju vlasti u Podgorici, objavio je portal Adria.

Radunović je Adria televiziji kazao da će DF opet glasati za izmjene Zakona o lokalnoj samoupravi, koje je predsjednik države Milo Đukanović vratio na ponovno odlučivanje.

„Mi smo glasali za sva četiri kandidata za sudije Ustavnog suda i pokazali dobru volju da se ovo goruće pitanje zatvori, ali DPS je isključivo kočio završetak tog procesa“, istakao je Radunović.

Kako je dodao, rezultati lokalnih izbora iz oktobra prošle godine će biti proglašeni sa ili bez Ustavnog suda.

„Znači izborom sudija Ustavnog suda biće riješeno za desetak dana, a ukoliko ne dođe izbora Ustavnog suda – onda ćemo glasati opet za Zakon o lokalnoj samoupravi, koji je jednom vratio Đukanović, i primjenićemo njegove norme da istjeramo Vukovića iz kancelarije“, poručio je Radunović.

Naglasio je da je Demokratski front posvećen deblokadi Ustavnog suda.

„I iskreno se nadam da će biti dovoljno političke volje i pragmatičnosti kod svih političkih subjekata da se to i desi“, zaključio je Radunović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
27.01.2023-23:18 23:18

Koga ces ti istjerati neustavno-ti mozes tvoju zenu iscerati ..iz tvoje kuce..Ko si ti uopste..pucista-nasilnik-svetosavac.grubijanac..

COL
28.01.2023-08:18 08:18

Ne znam zašto ali kad goć.vidim ovo čeljade śetim se pjesmurka” Rozi rozi śedi mi na qrac pa se vozi”.