Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Radunović: Donesite 32 potpisa, pa zovite za sto

Umorni su, kaže, od pregovaranja sa političarima koji nisu sposobni da se izdignu iznad partijskog interesa i da sagledaju širi društveni aspekt, a posebno da se izbore sa sopstvenom sujetom

Ako inicijatori sastanka stare parlamentarne većine ne izađu pred nas sa 32 potpisa, na razrađenoj i pisanoj inicijativi o ciljevima i strukturi Vlade, Nova srpska demokratija će smatrati da se fingira dijalog i da je to magla inicijativa, klasičan bleferski potez, neozbiljan politički pamflet, poručio je poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović.

“Demokratski front je uložio ogromnu energiju i najbolje namjere u pronalaženje rešenja i stvaranje ambijenta za formiranje vlade od pobjednika izbora 30. avgusta 2020. godine. I kada je Demokratska partija socijalista rušila 42. vladu i kada je DPS rušio 43. vladu”, naveo je Radunović na svom Facebook profilu.

Umorni su, kaže, od pregovaranja sa političarima koji nisu sposobni da se izdignu iznad partijskog interesa i da sagledaju širi društveni aspekt, a posebno da se izbore sa sopstvenom sujetom.

“Ali, kao najistrajniji borci protiv DPS-a i “vrijednosti” koje je uspostavio tokom svoje višedecenijske vladavine u Crnoj Gori, mi, naravno ostajemo otvoreni za svaki vid saradnje sa kolegama sa pobjedničkih lista na prošlim izborima, ali ovaj put uz jedan preduslov, makar što se tiče Nove srpske demokratije: Ako inicijatori sastanka stare parlamentarne većine ne izađu pred nas sa 32 potpisa, na razrađenoj i pisanoj inicijativi o ciljevima i strukturi Vlade, Nova srpska demokratija će smatrati da se fingira dijalog i da je to magla Inicijativa, klasičan bleferski potez, neozbiljan politički pamflet… Poznato zvuči, zar ne”, naveo je Radunović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
El patron
22.08.2022-10:41 10:41

Nijeste partneri,, ćao…….

MUSTAFA
22.08.2022-14:14 14:14

CETNICIMA USA-EU  Ne daju da se sto pitaju niti da se dje sastaju sa USA-EU ZVANICNICIMA i eto koliko CETNICKI DF-VRIJEDI-0000000000000 NACIONALISTIMA -FASISTIMA JE SVUDJ U SVIJETU ZABRANJENA POLITIKA-JEDINO VAM SE DOZVOLJAVA NA RATISTE DA SE PRIJAVITE U PRVE LINIJE DA SE BORITE!