Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Radunović: DF neće prisustvovati sjednici Skupštine niti jednoj organizovanoj na Cetinju

Prema njegovim riječima, Cetinje nije prijestonica zbog šanera ili narko dilera ćec baš zbog Petrovića. To je kazao komentarišući nedavna dešavanja na Cetinju kada je gruppa djece ispred Cetnjskog manastira pjevala pjesme o Kosovu i Obilićima, nakon čega je kasnije kako je prijavljeno policiji, kamenovan autobus u kome su bila ta djeca

Šef poslaničkog kluba Demokratskog fronra DF Slaven Radunović saopštio je da taj politički savez neće prisustvovati sjutrašnjoj Sjednici skupštine Crne Gore na Cetinju, na kojoj će se birati predsjednik paralmenta i 43. Vlada Crne Gore.

“Sjednica je sazvana na nelegalan i nelegitiman način”, kazao je Radunović na konferenciji za novinare.

Prema njegovim riječima, Cetinje nije prijestonica zbog šanera ili narko dilera već baš zbog Petrovića. To je kazao komentarišući nedavna dešavanja na Cetinju kada je grupa djece ispred Cetnjskog manastira pjevala pjesme o Kosovu i Obilićima, nakon čega je kasnije kako je prijavljeno policiji, kamenovan autobus u kome su bila ta djeca.

“Pjesme o Kosovu, Obiliću i Petrovićima nisu razlog kamenovanja posebno ne na Cetinju. Znam veliki broj Cetinjana koji se stide ovih fašista. Ova količina mržnje i ovako se nijesu ljudi ponašali ni u vremenu devedestih”, tvrdi on.

Radunović nije htio da odgovori na pitanje novinara Gradske TV i uputio je uvrede na račun te medijske kuće.

“Vi dolazite iz Gradske televizije koja se finansira novcem mafije”, kazao je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
27.04.2022-17:18 17:18

Sa ovim Radunovicem i njegovim praviti bilo što građansko ,demokratsko i normalno je nemoguce–čovjek je ogranicen i po sirini i dubini– katastrofa od četnika…

Safet
27.04.2022-19:31 19:31

Cetnicki vojvoda je zauzet RUSKOM OKUPACIJOM u Ukrajinu javijo se iz Rusije da nece prisustovat i ne trebaju nam ovakve splacine da setaju po LIJEPOM CETINJU!