Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Radunović: Demokrate stoje iza incidenta, policajci njihovi članovi

Radunović se, podsjećamo, juče verbalno sukobio sa komunalnim policajcem u Bijeloj

Funksioner DF-a Slaven Radunović je kasno sinoć na svom Fejsbuk profilu objavio kako su komunalni policajci sa kojima se sukobio u Bijeloj članovi Demokrata i kako je silom prilika DF osuđen da sarađujete i planira aktivnosti sa sitnim populistima i malim igračima, te da ne zavređuju da popiju kafu sa njima u kafani.

Slaven Radunović

“Naravno, mislim na desetak osoba u Demokratskoj Crnoj Gori, koji očigledno imaju problem da ubijede sebe da su ozbiljni ljudi, pa glume starmalu djecu, a dvojica idu dotle da se poistovjećuju sa Gebelsom i Napoleonom. Napoleona je Gebels, čak, ubijedio da je Mesija i Trobog”, saopštio je Radunović.

Zatim se osvrnuo na jučerašnji incident kada se verbalalno sukobio sa komunalnim policajcem u Bijeloj.

“Njihov “projekat”, kojim na zvaničnoj FB stranici sponzorišu tekst o verbalnom konfliktu jednog opozicionog poslanika, koji je naučio da sam brine o zaštiti svog integriteta, a ne da plače po medijima, i dvojice hercegnovskih komunalnih policajaca, naoružanih pendrecima, sprejevima i članskim kartama DCG, još jedan je dokaz kako to izgleda kad iskompleksirani prigradski elementi dođu do nešto para za sponzorisanje svoje ljudske bijede. Da stvar po “sponzoraše” bude još jadnija, rekao sam da mi je, i pored činjenice da sam bio isprovociran, žao što sam, po sopstvenim standardima, pretjerao. To oni nikad u životu nisu uradili”, naveo je Radunović na svom fejsbuk profilu.

Radunović se, podsjećamo, juče verbalno sukobio sa komunalnim policajcem u Bijeloj.

Mediji su prenijeli da je Radunović izvrijeđao komunalnog policajca, a on je na saslušanju u policiji naveo da je bio isprovociran.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve