Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Radunović: Da li bi URA podržala mandatara tehničke vlade uz podršku ostalih stranaka parlamentarne većine

''Stalno se ponavlja kako niko drugi ne nudi rješenje…Evo, ima i druga ponuda. I to ponuda koj podrazumijeva poštovanje izborne volje građana da DPS ne učestvuje u vlasti, a da se priključe manjine'', naveo je Radunović na Tviteru

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović pitao je potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, koji je kazao da nema ekskluzivno pravo na mandatarsko mjesto, da li bi Pokret URA podržao mandatara tehničke vlade koji bi mogao da obezbijedi podršku ostalih stranaka parlamentarne većine, kao i stranaka manjina.

“Stalno se ponavlja kako niko drugi ne nudi rješenje…Evo, ima i druga ponuda. I to ponuda koj podrazumijeva poštovanje izborne volje građana da DPS ne učestvuje u vlasti, a da se priključe manjine”, naveo je Radunović na Tviteru.

Pitanje poslanika DF-a uslijedilo je nakon što je Abazović, upitan zbog čega je došlo do zastoja u pregovorima oko formiranja manjinske vlade, iako je bilo najavljeno da će ga predsjednik Crne Gore Milo Đukanović imenovati za mandatara, za HRT odgovorio da se mandat daje onima koji sigurno mogu sastaviti vladu, iako u teoriji postoje i suprotne stvarnosti, u smislu da se to nekada ne dogodi.

“Ne vidimo zašto bismo žurili oko toga. Prvo, nisam ja neko ko ima ekskluzivno pravo da dobije mandat da sastavi vladu”, kazao je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
21.02.2022-11:11 11:11

Psihicko Poremeceni Cetnik Radunovic oce vladu u CG bez-CRNOGORACA (DPS)  Idi lijeci se budalo cetnicka poremecena nema Cetnicima vise povratka u VLADU CG MORATE SE POMIRIT DA  NASU  CRNOGORSKU DJEDOVINU cemo cuvat svim srestvima od vas Cetnika da vam je necemo dat da je palite i rusite kao sto ste cinjeli!