Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Radulović zahvalio princu Nikoli Petroviću Njegošu na čestitki

Radulović je u pismu naveo da posebno cijeni ulogu princa Nikole Petrovića Njegoša i specifičan doprinos koji, u statusu predstavnika crnogorske dinastije, daje u komunikaciji sa kraljevskim porodicama širom svijeta, koja bi se u narednom periodu mogla dodatno afirmisati

Ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović zahvalio je princu Nikoli Petroviću Njegošu na čestitki povodom stupanja na dužnost šefa diplomatije Crne Gore, saopšteno je iz MVP-a.

”Želim da Vas uvjerim da dijelim potrebu za zalaganjem u pravcu daljeg demokratskog razvoja Crne Gore i ostvarivanja njene evropske perspektive. Vaša dosadašnja posvećenost i iskrena podrška afirmaciji crnogorske kulture, humanitarni rad i učešće u razvojnim aktivnostima, dragocjeni su, i radujem se zajedničkom radu na tom planu”, navodi se u čestitki.

Radulović je u pismu naveo da posebno cijeni ulogu princa Nikole Petrovića Njegoša i specifičan doprinos koji, u statusu predstavnika crnogorske dinastije, daje u komunikaciji sa kraljevskim porodicama širom svijeta, koja bi se u narednom periodu mogla dodatno afirmisati.

”Nadam se da ću uskoro imati zadovoljstvo i da se lično sastanemo”, zaključio je Radulović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve