Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Radulović tvrdi da nije dobio poziv za učešće u debati, iz RTCG-a poručuju da nije odgovarao na pozive

Poručio je i da će učestvovati u drugoj debati koja će se emitovati sljedećeg četvrtka i da će tada protivkandidatima kazati sve što je planirao

Predsjednički kandidat Jovan Radulović ustvrdio je da je diskriminisan i da nije dobio poziv Javnog servisa da učestvuje u debati sa drugim predsjedničkim kandidatima, a koja je emitovana sinoć.

Saopštio je i da su mu iz RTCG-a kazali da su mu poslali poruku, a da on nije odgovorio na nju.

-Ja tvrdim da mi nijesu poslali poruku, ali sve i da su je poslali, ja na primjer imam jednu ženu što kupujem krtolu i kad kupujem ona mi pošalje: „Jodži stigao ti je džak“. Ja joj ne odgovaram i ona me zovne, a ne kandidat za predsjednika Crne Gore – upućena mu je poruka, koja nije upućena. Tvrdim da nije upućena, a to ću isto i dokazati – istakao je Radulović.

Poručio je i da će učestvovati u drugoj debati koja će se emitovati sljedećeg četvrtka i da će tada protivkandidatima kazati sve što je planirao.

Pobjeda je pitala RTCG da li su tačni navodi Radulovića, a uredništvo Javnog servisa kazalo nam je da nijesu, kao i da je šefica izbornog pula Javnog servisa Ljiljana Savić uputila nekoliko poziva Raduloviću na koje on nije odgovarao.

-Nakon toga uputila mu je i sms poruku kako bi stupila u kontakt sa njim. Nije odgovorio ni na tu poruku. Za ove navode postoje dokazi, listing poziva i sms poruka. Iako je šefica izbornog pula jedina osoba sa kojom mogu komunicirati kandidati za predsjednika, gospodina Radulovića je pozvala i urednica. U toku razgovora, gdje mu je predočeno šta mu sve pripada na osnovu izbornih pravila, ovaj kandidat za predsjednika je kazao da je on fokusiran na društvene mreže. I tokom tog razgovora insistirali smo da nam pošalje mejl na kojem mu možemo proslijediti izborna pravila, međutim, nije ga poslao – istakli su.

Kako se Radulović javio tek noć pred snimanje debate, dodali su, saopšteno mu je da je zakasnio, ali da je dobrodošao na predstavljanje kandidata, odnosno intervju i na sljedeću debatu.

Napominjemo, da je tokom razgovora sa šeficom izbornog pula kazao kako je sam kriv što je zakasnio – naveli su u odgovoru Pobjedi.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
vesko nk
10.03.2023-19:01 19:01

A da nije se javio jer bi trošio extra time Džakova 10 crnogoraca manje.Raoniću lupežu udbaški.Nesoju od nesoja.