Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Radulović: Krivokapićeva neistinita objava prava slika mandata zasnovanog na obmani i laži

Krivokapić je, naime, na Tviteru objavio da je Lajčak kao najbolje rješenje za izlazak iz krize naveo izbore, o čemu u Lajčakovoj objavi nije bio pomena. Navode iz saopštenja Krivokapića su potom za Pobjedu negirali iz Brisela

Neistinita objava premijera Krivokapića nakon sastanka sa Lajčakom najbolji je pokazatelj mandata zasnovanog na obmani i laži, ocijenio je za Antenu M predsjednik Evropskog pokreta u Crnoj Gori Momčilo Radulović.

Nedavno učešće premijera Zdravka Krivokapića na Delfi forumu u Grčkoj obilježio je skandal i netačna informacija iz Vlade nakon sastanka Krivokapića sa Miroslavom Lajčakom. Krivokapić je, naime, na Tviteru objavio da je Lajčak kao najbolje rješenje za izlazak iz krize naveo izbore, o čemu u Lajčakovoj objavi nije bio pomena. Navode iz saopštenja Krivokapića su potom za Pobjedu negirali iz Brisela.

”Od samog početka mandata, Krivokapić je uveo neke nove prakse u komunikaciji sa međunarodnim faktorima. Pokušavao je manipulacijama i različitim vrstama obmana da ostvari svoje političke ciljeve, ali sve što je postigao to je da naruši i imidž i ugled Crne Gore. Nadajmo se da je ovaj pokušaj obmane nakon susreta sa Lajčakom i posljednji u njegovom premijerskom mandatu”, rekao je Radulović za Antenu M.

On navodi da je to možda i najbolji pokazatelj cjelokupnosti mandata koji se zasnivao na jednoj velikoj obmani i velikoj laži.

”Možda je i ovo i najbolji simbolički način da se, uz ovakvu laž, završi Krivokapićev mandat i da dođe neka nova Vlada, neki novi ljudi koji će se, nadajmo se, sa manje manipulacija odnositi prema međunarodnim partnerima”, rekao je Radulović.

Govoreći o tome koliko će ovaj slučaj dodatno urušiti ne samo Krivaokapićev već i ugled Crne Gore, Radulović kaže da se može, kao i u životu, tako i u susretima sa međunordnim sagovornicima možda jednom kazati nešto što je neistina.

”Ali, kada to uradite i drugi ili više puta, to onda temeljno ruši vaš integritet i ugled. Nađalost, ovog puta svi u Crnoj Gori plaćamo cijenu takvog karaktera ali i političkog imidža i političkog pravca koji zauzima Krivokapić. Ali, to nije iznenađenje, on je već mnogo puta narušio ugled Crne Gore i ovo je samo jedan od takvih incidenata. Međunaordna zajednica na to nije navikla, ali mi jesmo, jer sve što je Krivokapić uradio zasnovano je na jednoj velikoj manipulaciji i obmani”, zaključio je Radulović.

IzvorantenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve