Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Radović: U Budvi neće biti novih izbora

Netačne su, kaže Radović, špekulacije onih koji barjače sa nekakvim informacijama o izborima

Pregovori oko konačnog formiranja izvršne vlasti u Budvi, trebalo bi nakon dužeg vremena da se finalizuju, kazao je predsjednik Skupštine Opštine Budva Krsto Radović za RTV Budva.

Iako su se proteklih dana u medijima, ali i na društvenim mrežama mogle pročitati informacije o mogućim izborima na jesen, prema riječima Radovića koalicioni partneri su na pragu dogovora, pa se ubrzo očekuje i potpisivanje postkoalicionog sporazuma koalicija “Za budućnost Budve” i “Budva je naša nacija”.

“Principi su veoma jasni, kao i izborni rezultat i ne vidim nikakv problem oko bilo kakvog dogovora. Ja sam neko ko je učestvovao na svim koalicionim sastancima i u vrijeme dogovora i nakon toga, dok su se u prethodne dvije godine održavali sastanci svakog petka, pa imam i malo viška iskustva i strpljenja. Možda neki od nas nemaju baš kondicije i strpljenja koliko bi bilo potrebno, ali očekujem da će svi u narednim danima vidjeti šta i kako treba i da ćemo postići taj nivo i širinu gdje ćemo imati stabilnu vlast u naredne četiri godine”, istakao je on.

Netačne su, kaže Radović, špekulacije onih koji barjače sa nekakvim informacijama o izborima.

“Ja vam sad kažem da izbora u Budvi sigurno neće biti”, naglasio je on.

Radović je negirao navode da su Demokrate vršile ucjene zbog “fotelja”.

Osvrćući se na haotičan politički period, istakao je, između ostalog, da je najviše ponosan na “šatorske” sjednice održane prošle godine koje, kako kaže, predstavljaju “hram” demokratije.

“Svi su svjesni svoje snage i, naposletku, očekivanja svih subjekata buduće koalicione vlasti moraju biti realna”, poručio je Radović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
SDP
16.01.2021-19:19 19:19

Radovicu – kuvaru -Gradjanima skolovanim Budve drzis predavanja bruka i sramota za D.R- CG! Nigje u svijetu ne postoji da kadar kuvara vlada Opstinom tvoja profesija je za kafane !