Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Radović: Spasojević na krajnje neprimjeren način nasrnuo na najvišu državnu instituciju, zatražićemo odgovornost pred nadležnim organima

''Kabinet Predsjednika će zatražiti odgovornost Spasojevića u odgovarajućem postupku pred nadležnim organima zbog flagrantnog kršenja Zakona o državnim službenicima i namještenicima'', poručio je Radović.

Šef Kabineta predsjednika Crne Gore Miodrag Radović kazao je da je načelnik Istražnog zatvora u UIKS -u Predrag Spasojević na krajnje neprimjeren način nasrnuo na najvišu državnu instituciju, kao i da će Kabinet predsjednika Mila Đukanovića u odgovarajućem postupku pred nadležnim organima zatražiti odgovornost zbog kršenja Zakona o državnim službenicima i namještenicima.

Spasojević kazao je, gostujući u emisiji TV A plus “Minula neđelja”, da “vrlo brzo očekuje predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića kod njega” i da će mu “spremiti ćeliju po svim standardima”. To je ponovio i u emisiji “Slobodna zona” na TV Prva.

“Načelnik istražnog zatvora u UIKS Predrag Spasojević je na krajnje neprimjeren način nasrnuo na najvišu državnu instituciju, na Predsjednika Crne Gore. Ne pamti se takva degradacija državne uprave. U tome su mu tercirali i voditelj i učesnici emisije”, napisao je Radović na Twitteru.

Radović je ocijenio da su Spasojević i ta emisija nažalost pravo lice aktuelne vlasti i naše političke scene.

Posebno čudi, kako kaže Radović, što je izostala reakcija Ministarstva pravde, pod čijom je nadležnošću Uprava za izvršenje krivičnih sankcija.

“Kabinet Predsjednika će zatražiti odgovornost Spasojevića u odgovarajućem postupku pred nadležnim organima zbog flagrantnog kršenja Zakona o državnim službenicima i namještenicima”, poručio je Radović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
11.12.2022-13:13 13:13

Đe su u slučaju ovog gada, huligana i budale Spasojevića VDT i SDT da ekspresno reaguju na stavičnu prijetnju Predsjedniku Crne Gore, a ustvari SVIM CRNOGORSKIM GRAĐANIMA NESRPSKE NACIONALNOSTI. Đe je ođe nesojska CRNA RUKA DrAbazović i njegovi ministri pravde i policije? Đe su ovđe huškači na slobodu, pravo i čast Crne Gore, abečić, eljoković, pokorni culevi vlade, amanidić, miknežević? Oni su svi zajedno u velikim pripremama da Crnoj Goru zadaju odlučni udarac nestanka i utapanja u prljavi, pokvareni srpski svet ka što su i oni. GRAĐANI CRNE GORE SU TU DA SE SUPRASTAVE UGNJETAČIMA I NJIHOVIM POMAGAČIMA!