Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Radović odgovorio Bojaniću: Da sam se držao teća i prosulja ti ne bi bio ministar

Kad bih bio zlonamjeran mogao bih pomisliti da je moje današnje saopštenje pomrsilo neke interese ministra pa na ovakav nervozan i nekulturan način reaguje

Predsjednik SO Budva Krsto Radović odgovorio je večeras ministru kapitalnih investicija Mladenu Bojaniću. Bojanić je ranije poručio Radoviću da se “drži šerpa i lonaca”.

Obraćanje Radovića prenosimo u cjelosti.

Nažalost nemam Twitter pa ću preko Facebook, odgovoriti na izuzetno vulgarno i prostačko obražanje ministra Bojanića preko twittera.

Kad bih bio zlonamjeran mogao bih pomisliti da je moje današnje saopštenje pomrsilo neke interese ministra pa na ovakav nervozan i nekulturan način reaguje.

Ministre Bojaniću, nijesu ti smetale teće i prosulje kad sam te dočekivao u Budvi i podržavao za predsjedničkog kandidata.

Ministre moj dobri, da sam se samo držao teća i prosulja ti ne bi bio ministar, jer dok su mene razvlačili po betonu i sudovima ti si cijelo ljeto pio ladan špricer po primorju.

Ministre Bojaniću, ostavi se ti šerpi i lonaca…ali treba da znate da ću kao predsjednik SO Budva čuvati svaki pedalj paštrovske i budvanske zemlje od svih koji namjeravaju da te najljepše djelove naše države ugroze pogrešnim i štetnim izmjenama u prostoru.

Mlađo, ne treba potcjenjivati šerpe i lonce..a i moje recepte.

Ima nekih što im moje kuvanje baš prijalo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Libero7
09.09.2021-20:08 20:08

Krsto ubio te u svakom pogledu a i ti da shxatis da treba da se vratis kuvarskom poslu i onako je velika potrznja u vasoj guci

Petnjica
09.09.2021-22:45 22:45

Krsto kumim te bogu pokazi diplomu da si zavrsio bar za kuvara sto cisto sumnjam da si presao vise od 8 razreda i platio diplomu za kuvara!