Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Radović: Nema sumnje i odbornici Demokrata prisustvovali kađenju Opštine Budva

Nema nikakve sumnje da su odbornici Demokrata prisustvovali kađenju Opštine Budva, poručuje Miloš Radović, odbornik DPS u SO Budva

Nema nikakve sumnje da su odbornici Demokrata prisustvovali kađenju Opštine Budva, poručuje Miloš Radović, odbornik DPS u SO Budva.

Radović: Nema sumnje i odbornici Demokrata prisustvovali kađenju Opštine Budva

“Fotografija iz Opštine Budva svjedoči o tome da je poslanik Ćeman pokušao neistinom da demantuje i diskredituje poslanika naše partije Abaza Dizdarevića, .

Nema nikakve sumnje da je na ovoj fotografiji, iako “maskiran”, odbornik Demokrata – Gojko Liješević. Jedina dilema koju je poslanik Ćeman mogao da ima u vezi sa ovim dokazom je da li je odbornik Liješević prisustvovao kompletnom događaju kađenja opštine ili ga je u nekom trenutku napustio izlazeći – unazad?

Šalu na stranu, izjavu g-dina Bečića o kađenju prostorija naše opštine smo doživjeli kao iskrenu i primjerenu funkciji koju obavlja, i kao takvu poslanik Dizdarević je u svom reagovanju nije problematizovao. Zato čudi insistiranje poslanika Ćemana da naknadno pokuša da demantuje činjenice, olako potpisujući neprovjerene tvrdnje.

Razumijemo da je poslanik Ćeman vjerovao na riječ svojim kolegama iz “šatorskog odbora” partije da nijesu prisustvovali kađenju, ali je očigledno zaboravio na efekat traume kroz koju prolaze zbog izbornog rezultata i najnovijeg odnosa snaga u budvanskoj koaliciji.

Zato, ubuduće, a radi objektivnog informisanja javnosti, šta god da mu “odozdo” jave, neophodno je dva puta provjeriti. Da otklonimo svaku dilemu, tu je i fotografija još dva odbornika Demokrata u trenutku dok pristupaju DF “obredu””, navedeno je u saopštenju Radovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
28.09.2020-01:18 01:18

Lazu a ne sole….vajne demokrate i prikriveni mrzitelji Crnogoraca