Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Radović: Neću danas o politici; Gvozdenović: Da se vrate mandati građanima

I sjutrašnji dan je pun političke neizvjesnosti, jer je za 10 sati zakazana jedanaesta sjednica SO Budva po hitnom postupku, navodi RTV Budva

Po završetku svečane sjednice SO Budva, upitan da prokomentariše nedolazak predsjednika Opštine Budva Marka Carevića i njegovih koalicionih partnera, predsjednik SO Budva Krsto Radović je kazao da je ovo za njega velik i značajan datum te da danas ne želi da govori o politici.

“Zašto je neko došao ili nije došao to bi trebalo njih da pitate, ja prosto danas ne želim da govorim o politici”, kazao je u izjavi za medije Radović.

Ako oni ne mogu da sjednu i da se dogovore onda ne vidim drugačiji način da se izađe iz ove krize osim da se vrate mandati građanima, kazao je novinarima Ivo Gvozdenović, šef kluba odbornika DPS Budva.

I sjutrašnji dan je pun političke neizvjesnosti, jer je za 10 sati zakazana jedanaesta sjednica SO Budva po hitnom postupku, navodi RTV Budva.

Na dnevnom redu će se naći jedna tačka – Prijedlog rješenja o razrješenju i imenovanju predsjednika Odbora za izbor i imenovanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve