Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Radović-Kemp: Britanski turisti i investitori zainteresovani za Herceg Novi

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Herceg Novi Slobodan Radović Krušo sastao se danas sa ambasadorkom Velike Britanije u Crnoj Gori Alison Kemp, gdje je ocijenjeno da su britanski turisti i investitori zainteresovani za Herceg Novi.

Na interesovanje ambsadorke Kemp razgovarano je o pitanjima vodosnabdijevanja Herceg Novog, statusa kolektora, situacije u Bolnici Meljine, ubrzanju procedura na graničnom prelazu Debeli brijeg i mogućnostima dovođenja britanskih investitora.

Takođe, razgovarano je i o potrebi bržeg izdavanja dozvola za rad strancima, kao i o planovima za predstojeći kongres DPS-a koji se održava krajem godine.

Tokom razgovora Radović je istakao da je nedavno zahvaljujući glasovima DPS-a usvojen prostorni plan opštine, što je jasan pokazatelj odgovornog odnosa DPS-a prema zahtjevima svih građana i investitora, jer vladajuća koalicija nije uspjela da obezbijedi kvorum za ovako važnu odluku.

Napomenuo je i da je DPS jedina partija koja se zalaže za mlade ljude i ulaže u njihovo znanje i jačanje, što potvrđuju konkretni primjeri mladih kadrova na veoma odgovornim funkcijama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve