Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Radović glavnoj pregovaračici: Da li je visoka podrška članstvu u EU rezultat prethodne strukture ili ove koja je tek počela da radi?

Šef kabineta predsjednika Mila Đukanovića, Miodrag Radović, pitao je zašto glavnu pregovaračicu sa EU Zorku Kordić – da li je visoka podrška članstvu u EU rezultat prethodne strukture ili ove koja je tek počela da radi

Šef kabineta predsjednika Mila ĐukanovićaMiodrag Radović, pitao je zašto glavnu pregovaračicu sa EU Zorku Kordić – da li je visoka podrška članstvu u EU rezultat prethodne strukture ili ove koja je tek počela da radi.

“Kao prvo, čestitam na konačno održanom sastanku pregovaračke strukture. Kao drugo, pitanje za glavnu pregovaračicu, koja struktura je zaslužna za ovaj zaista dobar rezultat, ova koja je tek sad počela da radi nešto ili prethodna koja je ostvarila sve dosadašnje rezultate?”, napisao je Radović na Twitter-u.

Kordić je danas saopštila da šefovi radnih grupa za 33 poglavlja pregovora i njihovi timovi su okosnica procesa pregovora s EU, a priznanje za njihov kontinuirani rad dolazi i uvidu konsolidovane podrške građana članstvu od gotovo 74 posto.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve