Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Radovanić: URA ne ucjenjuje, zar ste mislili da ćemo MVP dati onima koji nemaju stav o važnim državnim pitanjima

Smatra da vanjske poslove treba da vodi URA i sačuva spoljnopolitički kurs kao što su to radili protekle dvije godine

I danas, nakon što je juče postignuta saglasnost oko mandatara, Demokrate pokazuju da je njihov jedini cilj da sabotiraju dogovor, te da je za njih svaki predlog URE – neprihvatljiv, kazao je Mileta Radovanić, generalni sekretar URA.

“URA ne ucjenjuje, već za razliku od vas, javno i bez dileme saopštava svoje stavove, i oko sastava Vlade, i oko svih drugih pitanja. Vi za razliku od toga do danas ništa konkretno nijeste predložili, niti imate bilo kakav plan, osim da nanesete štetu URI i zaustavite Abazovića u borbi protiv mafije. Tako je bilo i kada ste srušili Vladu, vođeni ličnim a ne javnim interesom i animozitetom prema jednom čovjeku. I tu neozbiljnost vide građani”, ističe Radovanić.

Smatra da vanjske poslove treba da vodi URA i sačuva spoljnopolitički kurs kao što su to radili protekle dvije godine.

“Nijeste valjda mislili da smo spremni da dovodimo u pitanje spoljnopolitičku orjentaciju Crne Gore, dajući je u ruke onima koji nemaju stav niti o jednom važnom državnom pitanju. Vaša netrpeljivost prema premijeru Abazoviću dovoljno govori o vama i problemu koji sami, nekako morate da riješite. Što prije ga riješite biće to na dobrobit svih građanki i građana Crne Gore”, zaključuje Radovanić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve