Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Radovanić: Preliminarne konsultacije o novoj Vladi počele

On navodi da će se prvi zvanični razgovori uslijediti već u narednim danima

Generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić kaže za Portal RTCG da su preliminarne konsultacije među partijama parlamentarne većine oko formiranja nove Vlade već počele.

On navodi da će se prvi zvanični razgovori uslijediti već u narednim danima.

“Preliminarne konsultacije među partijama parlamentarne većine su već započete. Prvi zvanični razgovori uslijediće već u narednim danima, kako smo i rekli jer Crna Gora i građani ne smiju da čekaju.

Razgovori će biti obavljeni sa grupom građana CIVIS, Socijalističkom narodnom partijom (SNP), manjinskim partijama, ali i sa predstavnicima Demokratskog fronta i Demokratske Crne Gore”, kazao je Radovanić za Portal RTCG.

Podsjetimo šef kluba poslanika “Crno na bijelo” Miloš Konatar rekao je sinoć da će razgovore prvo obaviti sa predstavnicima aktuelne većine, ali i sa drugim subjektima u parlamentu.

Poslanici crnogorskog parlamenta izglasali su sinoć nepovjerenje 42. Vladi premijera Zdravka Krivokapića.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
05.02.2022-17:17 17:17

Trebali bi sići u podzemlje, do najpoznatije kripte. Kleknuti, obavezno TUR(A)om ka śeveru, a glavom prema istoku znam da je položaj tela malo neprirodan, ali jebi ga, istrpite, dok vam u vidu eha ne stigne amanet i dozvola za dalji rad. Ako spolja dođe kakav miomiris znajte da nije sa nebesa već je prnuo česovi pop poslije obilnog ubačanja mesa divokoze u trbušinu. Nemojte da vas taj miomiris obeshrabri sačekajte još malo možda stvarno neko pošalje pravi miomiris. Ako tu ne dobijete pravi miomiris onda onim novim avionom skoknite do patrijaršije možda vas tamo počaste pravim miomirisom bez kojeg ne… Pročitaj više »

blam živi
06.02.2022-02:21 02:21

Objasnite Vi meni kako je moguće da u Vladi nema Crnogoraca? Kako je uopšte moguće da nema najbrojnijeg naroda u ovoj državi? Jeste li vi normalni, koga vi predstavljate? Dobro znate da su vas Crnogorci izglasali, đe su sad u vašoj partiji, đe su i u ovoj i u zbačenoj Vladi? 45% građana Crne Gore su nacionalni Crnogorci, a koliko ih je u Vladi, nijedan? Nemojte se vi vaditi na DPS koji čine desetine hiljada građana, nije valjda da su to sve sami lopovi. Ovo je sramno. Samo se vi Srbi prepucavate ali i uglavljujete i izmišljate nekakve dvojne identitete.… Pročitaj više »

Sara
06.02.2022-11:11 11:11

Prvo ce obaviti posao sa pucistima Drazinog fronta..i demokratima..a i drugim subjektima..blago nama svama..