Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Radovanić: Klub DPS-a možda ne bude jedinstven na sjednici 19. avgusta

Radovanić je rekao da je dobro što je pitanje Temeljnog ugovora arhivirano, i što je došlo vrijeme da se fokus političke javnosti usmjeri prema životnim temama

Potpisivanjem Temeljnog ugovora između Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve arhivirano je važno pitanje koje je opterećivalo crnogorsko društvo, pa su se stekli uslovi da se okrenemo ekonomskim temama, ocijenio je za TVCG generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić.

Radovanić kaže da olakšanje zbog toga osjećaju i pojedini istaknuti funkcioneri Demokratske partije socijalista i ocjenjuje da možda na sjednici 19. avgusta, kada se bude raspravljalo o inicijativi o izglasavanje nepovjerenja Vladi, poslanički klub DPS-a možda neće biti jedinstven.

“Vjerujte da i sami istaknuti funkcioneri DPS osjećaju olakašanje što je Temeljni ugovor potpisan i ne isključujem mogućnost da na sjednici 19.avgusta ne bude jedinstva u poslaničkom klubu te stranke o pitanju nepovjerenja Vladi”, naveo je Radovanić.

Radovanić je rekao da je dobro što je pitanje Temeljnog ugovora arhivirano, i što je došlo vrijeme da se fokus političke javnosti usmjeri prema životnim temama.

On je naveo da su uvijek sprmeni na dijalog, te da svi koji žele da razgovaraju sa URA imaju otvorena vrata. Osvrćući se na odnos sa Demokratskom Crnom Gorom, on je naglasio da je između te dvije stranke bilo teških riječi, ali naglašava da treba razgivarati uvijek kada su u pitanju državni interesi Crne Gore.

“Mi ih nećemo sada zvati, vijećemo šta će biti 19.avgusta na sjednici, ali i 16.avgusta”, rekao je Radovanić.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Anon
06.08.2022-20:38 20:38

Do ssda je ovaj mali bio samo neozbiljan, ali ovo je sada sprdnja.

COL
06.08.2022-22:08 22:08

I ovaj bi da okuči jedan od 55 inča…

Crnogorka
06.08.2022-22:53 22:53

Koji jos poremecenik moze vas da podrzi i da vodite DRZAVU sa 0,19% glasova ludji je onaj koji vas je podrzao ipostavijo – SDS-SDP-SD-DPS-BS- AA  -ni grama mozga pocerat sve na lijecenje u DOBROTU !