Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Radončić: Abazović je izašao iz šinjela Vijesti

-Oni su osnovali URA-u. Oni su se svijetu prodavali kao superdemokrate i eksperti koji prave otklon od bivše vlasti, i dok se na zapadu prodaju kao takvi u Crnoj Gori se ponašaju kao staljinisti - rekao je Radončić gostujući u emisiji Teleskopija autorke Tamare Nikčević

Potpredsjednik Vlade i predsjednik URA Dritan Abazović je izašao iz šinjela koncerna Vijesti koje nazivam medijski kriminalni klan ili medijska mafija, kazao je večeras novinar i publicista Šeki Radončić.

“Oni su osnovali URA-u. Oni su se svijetu prodavali kao superdemokrate i eksperti koji prave otklon od bivše vlasti, i dok se na zapadu prodaju kao takvi u Crnoj Gori se ponašaju kao staljinisti”, rekao je Radončić gostujući u emisiji Teleskopija autorke Tamare Nikčević.

On je govoreći o jučerašnjem privođenju funkcionera DPS-a Ljora Nrekića kazao:

“Javnost je o tome obavijestio Dritan Abazović koji je na Tviteru kazao da je to nastavak borbe protiv kriminala. To je eksplicitno kršenje presumpcije nevinosti, jer niko ne može reći za nekoga da je kriminalac osim sud pravosnažnom presudom. Ali Dritan ne može dalje od sebe i onih koji su ga instalirali”, naveo je Radončić.

On je dodao da jedna grupa pokušava da napravi monopol na medijskom tržištu i žele da preuzmu RTCG i guraju Abazovića da plasira priču da treba ukinuti Javni servis.

Radončić je novu Vladu uporedio sa “žutim mravima” koji ugrožavaju temelje države.

Istakao je da je Zdravka Krivokapića na vlast doveo Amfiohije Radović i SPC, kao i da je premijer došao iz “tog ideolioškog šinjela”.

Naveo je da je ovo vlada počernika.

“Oni su početnici po stručnosti a četnici ideološki”, rekao je Radončić.

“Krivokapić je pukovnik bez vojske kojeg je postavio Amfilohije Radović, i ova vlada je kratkog daha. Šta DF radi? Čeka da Krivokapić napravi velike greške, pa da ga smijeni narod. Ali to je greška jer je Krivokapić već krenuo u kampanju i kao premijer obilazi mjesta i prikuplja biračko tijelo. Bečić je to shvatio i otišao je u Đurđeve stupove da poljubi ruku Joanikiju jer zna da se sprema nova izborna utakmica. Kad ce to biti, nakon izbora u Nikšiću ili mjesec dana nakon toga vidjećemo”, naveo je Radončić.

On je govoreći o pokušaju terorizma uoči parlamentarnih izbora 2016. godine, saopštio.

“Đe god je kakvo zlo bilo za Crnu Goru tu su umiješane Vijesti. Oni su primali ruske pare 800.000 eura su dobili 2016. i prema riječima Milana Kneževića za ove izbore su dobili 500.000 eura”, precizirao je Radončić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
C"IC"A
19.01.2021-23:26 23:26

Postoji TV snimak nakon izbora dje Dritan javno kaze “Narode Srbski necu te izdati”.Amfilohijev Dritan bitce i tužilac i sudija, i kadija i kabadahija. !“Javnost je o LJoru NREKICU obavijestio je Dritan Abazović koji je na Tviteru kazao da je to nastavak borbe protiv kriminala.!

gagi
20.01.2021-07:53 07:53

Gospodine Radoncicu pa nijesu mu ni djeda napamet “obiljezili”kao Albanski cetnik,dje ce kruska no pod krusku.