Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Radnička partija: RP: URA ima strah od rekonstrukcije jer su zauzeli pola državne administracije

Dodaju i da URA koja insistiraju na eksperstkoj vladi, treba da zna da su jedini političari u 42. Vladi upravo njihovi članovi i njihovi budući članovi

Rekonstrukcija Vlade je posljednja šansa da se vlast u Crnoj Gori učvrsti, konačno obračuna sa ostacima kriminogenog režima i krene u suštinske reforme, poručili su iz Radničke partije koja je bila dio koalicije “Za budućnost Crne Gore”.

Oni su kazali da je situacija prilično jasna i da postoji nedvosmislena politička volja partija koje predstavlja 38 poslanika za rekonstrukcijom i čvrstom vlašću u državi.

-Danas kada su se otklonile sve nedoumice u vezi sa personalnim rješenjima u budućoj Vladi, jasno je da postoji strah partije koja je sa tri mandata bezmalo zauzela pola državne administracije. Kroz izgovor tzv ekspertske vlade URA pokušava da sačuva svoje političare koji u ekspertskoj vladi egzistiraju na mnogo više mjesta nego što im proporcionalno pripada. Kako se to može drugačije okarakterisati nego strahom od 2024. godine. Zbog neodlučne politike i nedovoljno želje da se obračuna sa ostacima bivšeg kriminalnog režima politička šteta se mora kompezovati uticajem u državnoj administraciji- kazali sui iz Radničke partije.

Dodaju i da URA koja insistiraju na eksperstkoj vladi, treba da zna da su jedini političari u 42. Vladi upravo njihovi članovi i njihovi budući članovi.

-Najbolji primjer za to je njihov potpredsjednik koji je zamalo postao ministar odbrane. Na sreću nije, jer bi danas nakon belvederskog ustanka i uspješnog državnog udara u službama bezbjednosti imali Veselina Veljovića kao nacionalnog heroja u novoj Vladi Duška Markovića- kazali su iz Radničke partije uz poruku da je trenutno stanje u vlasti i državi neodrživo, kao i da labava vlast i akutna bezvlašća u kriznim situacijama guraju zemlju u opasnu nestabilnost.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve