Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Radnička partija: Performans ispred Ministarstva zdravlja je jeftin trik

Podsjećaju da Crna Gora kao većina evropskih država prolazi težak talas epidemije Kovida 19.

Jučerašnji performans ispred Ministarstva zdravlja, neka služi na čast izvršiocima i nalogodavcima, s obzirom da naši ljekari u jeku epidemije, biju najtežu bitku za život svakog pacijenta, saopšteno je iz Radničke partije.

Podsjećaju da Crna Gora kao većina evropskih država prolazi težak talas epidemije Kovida 19.

“Performans, koji je neuspjelo pokušao da bude iskopiran i upoređen sa tragično nastradalim Jevrejima u Pešti koji su dovođeni na obalu Dunava i strijeljani nakon što su morali da sazuju cipele, jeftin je trik, i sramno aludiranje da su pacijenti zaraženi korona virusom namjerno poslati u smrt. Nekada je prosto nevjerovatno na šta su sve spremne pristalice bivšeg režima, ne birajući načine ni sredstva, da iskažu nezadovoljstvo sa svim aktivnostima nove vlasti, često kroz neprimjerene postupke unižavajući sebe i one koje predstavljaju”, navodi se u saopštenju.

Radnička partija daje podršku Ministarstvu zdravlja i svim zdravstvenim institucijama, naročito ljekarima i medicinskom osoblju koje, u teškim vremenima za Crnu Goru i cijeli svijet, pokazuje ogromne napore u suzbijanju posljedica korona virusa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve