Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Radnička partija: Ovim potpisom stavljena je tačka na pitanje pravoslavne crkve u CG

''Prosperitet i napredak imaju samo oni narodi koji su slobodni, mi smo osjetili ukus te slobode nakon dugo željenih promjena koje su se desile 30. avgusta 2020. Ne smijemo dozvoliti da mračne sile DPS-a opet zavladaju Crnom Gorom. Njihovo protivljene Ugovoru znači protivljenje pomirenju, a time i prosperitetu Crne Gore i njenih građana'', navode iz te partije

Ovim potpisom stavljena je tačka na pitanje pravoslavne ckrve u Crnoj Gori. Okrenimo se zajedničkoj budućnosti u pomirenoj Crnoj Gori, poručili su iz Radničke partije.

“Prosperitet i napredak imaju samo oni narodi koji su slobodni, mi smo osjetili ukus te slobode nakon dugo željenih promjena koje su se desile 30. avgusta 2020. Ne smijemo dozvoliti da mračne sile DPS-a opet zavladaju Crnom Gorom. Njihovo protivljene Ugovoru znači protivljenje pomirenju, a time i prosperitetu Crne Gore i njenih građana”, navode iz te partije.

Ističu da je ovo bio zadatak 42. Vlade njenog premijera i njegovog užeg kabineta, međutim, kako dodaju, taj istorijski važan zadatak koji je imao, nije uspio da ispuni, “nedostatak političke odgovornosti i zebnja za foteljom učinili su da ovaj ugovor sačeka 43. Vladu i nekog novog premijera”.

“Međutim, bitno je da se pitanja koja su opterećivala političku scenu polako skidaju sa dnevnog reda. Sada je, nadam se, glavna tema privredni razvoj i ekonomski rast u Crnoj Gori”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
03.08.2022-20:52 20:52

…tako vidi to mladi četnik—/ “kruška pod krušku “ /
ON misli —stavljena tačka —eto koliko mali zna ..?

ratko marković
05.08.2022-14:30 14:30

Avetinja ruže brala .