Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Radnička partija osudila incidente

Radnička partija poručuje onima koji izazivaju incidente da im neće pomoći ni kupovina glasova da izbjegnu siguran poraz na nikšićkim izborima

Radnička partija osuđuje sve incidente koji se u posljednje vrijeme dešavaju u Nikšiću ali i u drugim gradovima Crne Gore.

“Neprijeran i neukusan protest na Cetinju zato što delegacija Vlade na čelu sa premijerom odaje počast Kralju Nikoli pokazuje da se tenzije vještački podižu i da su kreirane na istoj adresi, a sve da bi se u Nikšiću stvorila atmosfera straha i nesigurnosti. Napad na starca od 83. godine na pragu od kuće i šutiranje vijenca kralju Nikoli pokazatelj su kako se ,,poštuju” narod i država”, navodi ova partija.

Radnička partija poručuje građanima da će sve to proći nakon 14. marta kada i u Nikšiću pošalju Demokratsku partiju socijalista Mila Đukanovića u političku prošlost.

“Odlazeća vlast je svjesna da gubi pozicije i da je očekuje poraz. U Niksiću su građani još na avgustovskim izborima pokazali da Đukanovićeva vlast više nema podršku pa preko nepostojećih nevladinih organizacija poput tzv Komitskog pokreta izaziva incidente na svakom koraku. Činjenica da se pred kućom Mušikića zaustavilo nekoliko luksuznih vozila i da su ljudi skandirali “posrbice” i “izdajnici” ,” sve govori. Nije slučajno da su se iste parole čule i na Cetinju”, navode.

Radnička partija poručuje onima koji izazivaju incidente da im neće pomoći ni kupovina glasova da izbjegnu siguran poraz na nikšićkim izborima.

“Nikšić pamti vrijeme prije DPS-a i građani znaju da je jedini način za oporavak grada pod Trebjesom raskid sa korumpiranom vlasću DPS-a koja vještacki izaziva tenzije da bi izbjegla poraz na predstojećim izborima”, zaključuje Radnička partija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
03.03.2021-21:02 21:02

Jeli ovo Janko Mutavi “vaskrsnuo”ili mu je nepismeni sin Maksim “ostarao”e bruke od zalosne “radnicke partije neka sto vas Bog dade,no dje vas sastavi kreteni.

Dajevjecna
03.03.2021-21:04 21:04

VI se jedino u CG mozete TRETIRAT kao CETNICKA PARTIJA KOJI STITITE I promovisete zlocince RATKA MLADICA ! VI-DF-DEMOKRATE-URA POSLIJE 14 DPS- CE VAS KAO I DO SADA POCERAT U POLITICKU PROSLOST !! NIKSIC NIKAD NECE PASTI U CETNICKE SAPE!

GORI
03.03.2021-23:57 23:57

Cetnici nema vise da lopuzate po NASOJ LIJEPOJ CG I DA NOSITE U VASOJ MATICI SRBIJI -G..MILU VAZDA CEMO DAVAT POVJERENJE na cuvanje NASE C.G od takvih i vama slicnih!!