Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Radmila Čagorović predsjednica Asocijacije žena podgoričkog odbora SNP

Kako je saopšteno iz podgoričkog odbora SNP, za potpredsjednice Asocijacije žena izabrane su Zorica Pavićević i Vidra Popović, a nova sekretarka tog tijela je Rada Šipovac

Odbornica u Skupštini Glavnog grada Radmila Čagorović izabrana je na sinoćnoj izbornoj konferenciji za predsjednicu Asocijacije žena Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije u Podgorici.

Kako je saopšteno iz podgoričkog odbora SNP, za potpredsjednice Asocijacije žena izabrane su Zorica Pavićević i Vidra Popović, a nova sekretarka tog tijela je Rada Šipovac.

Skupu su prisustvovali i potpredsjednik SNP Dragan Ivanović, sekretar Izvršnog odbora Dragan Vukić, potpredsjednik opštinskog odbora Bogdan Božović i predsjednica SNP Golubovci Slađana Kaluđerović.

“Data je puna podrška rukovodstvu SNP na čelu sa Vladimirom Jokovićem da nastavi aktivnosti u procesu revitalizacije partije. SNP je partija koja je svih godina postojanja bila uz svoj narod, želeći da Crna Gora bude pravednije i bolje društvo i tu borbu će nastaviti”, poručeno je sa sastanka.

Ivanović je prezentovao aktivnosti SNP, kao i pokreta “Da svako ima” i najavio obilazak svih opštinskih odbora u Crnoj Gori.

IzvorCdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve