Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Rađenović: SNP osuđuje farbanje spomen ploče na zidinama Starog grada

Ovo je čin kukavica i zločinaca kojima smetaju istorijske činjenice, koje boli istina i pravda pa na ovaj način pokušavaju da izliječe svoje komplekse

Socijalistička narodna partija najoštrije osuđuje bezočan čin farbanja spomen ploče na zidinama Starog grada u Budvi, posvećenoj srpskoj vojsci koja je, kako kaže Krsto Rađenović, predsjednik OO SNP Budva, “oslobodila Budvu u Velikom ratu”.

“Ovo je čin kukavica i zločinaca kojima smetaju istorijske činjenice, koje boli istina i pravda pa na ovaj način pokušavaju da izliječe svoje komplekse. Žao nam je što vam ne možemo nekako pomoći, bolest je svačija, kažu stari, pa valjda će se i za vas naći lijeka.

Očekujemo da će nadležni organi reagovati i kazniti počinioce ovog nedjela, jer mora se više stati na kraj ovim bezumnim potezima onih koji po Crnoj Gori vrše slične “poslove”, potpis im je isti. Naši preci ovo ne zaslužuju sigurno nećemo dozvoliti nikome da se prema našoj slavnoj istoriji tako ponaša”, kazao je Rađenović.

On dodaje da vaskrsavanjem sukoba među narodom, neće uspjeti u svojim zlim namjerama.

“Vaspitavani smo da prošlost poštujemo i ne zaboravljamo je. To su nam naši djedovi ostavili u amanet. Okrenimo se svi zajedno budućnosti i napretku kako bi nam svima bilo bolje”, zaključio je Rađenović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Beograd
04.03.2021-15:14 15:14

Kad vas je bog da -da sve oslobadjate sto ne oslobodite KOSOVO -lazovi Svjetski ni metak nije ispaljen u BUDVI !