Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Rađenović odgovorio Krapoviću: Vaša politika su blokade i opstrukcije, a politički blud vam je dobro svojstven

Nemojte Krapoviću, da pričate vi o političkom bludu jer je taj termin poznat isključivo u krugovima vašeg političkog subjekta, poručio je predsjednik GP URA Budva Blažo Rađenović u reagovanju na navode poslanika Demokrata Dragana Krapovića

Nemojte Krapoviću, da pričate vi o političkom bludu jer je taj termin poznat isključivo u krugovima vašeg političkog subjekta, poručio je predsjednik GP URA Budva Blažo Rađenović u reagovanju na navode poslanika Demokrata Dragana Krapovića.

“Razumijemo potrebu gospodina Krapovića da se distancira od političkog braka između Demokrata i Carevića koji su doveli Budvu do primitivizma i bezakonja na čemu bi im pozavidio i nekadašnji OKG koji je rukovodio Budvom. Niste se žalili gospodine Krapoviću dok ste proslavljali 1918. godinu i ponosno sjedjeli u prve redove. Sad kad ste ostali bez većine kadrova, u izvršnoj vlasti u Budvi, koju ste do unazad tri mjeseca podržavali kriva vam je URA. Kriva zbog toga što ste iz tog političkog braka izašli kao “ostavljena mlada””, poručio je on.

“Pošto vam URA tada nije bila potrebna da bi ostvarili svoj partijski slogan “Fotelja je naša nacija”, elementarno bi i pošteno bilo od Dragana Krapovića da se izvini građanima Budve a ne da za to pozivate URU koja vas je na vrijeme (i prije nego su njegove kolege glasale Carevića za predsjednika Opštine Budva) upozoravala do čega će dovesti taj politički brak. Ispostaviće se brak iz koristi a na štetu građana Budve i grada”, naglasio je Rađenović.

Nemojte Krapoviću, navodi on, da pričate vi o političkom bludu jer je taj termin poznat isključivo u krugovima vašeg političkog subjekta.

“To što u Budvi svakim danom gubite podršku od najbližih članova, nije vam kriv niko sem vaša pogubna politika zasnovana na uskim i kratkoročnim interesima. Sad ste se sjetili da pozivate građana Budve kad ste Budvu srozali svojom kalkulanskom uskopartijskom politikom… Odazvaće vam se taman u onom broju u kojem su vam se odazvali na proteste kojim ste htjeli da blokirate Budvu, usotalom i kakva je i priroda vaše politike koja se ogleda u dva pojma – blokada i opstrukcija. Na žalost takva vaša desničarska politika i politika podjela svešće vas na političke margine, na svu sreću građana Budve”, zaključio je Rađenović.

Napominje da bi od Krapovića bilo “pošteno da se izvini građanima tog grada”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
26.07.2022-20:24 20:24

Kako ih ova krpa ili kanavaca klepi po baljuši…Poklopite se Demokrate ušima i zaćutite, vjerujte u kolektivnu amneziju i lijek narodne zaboravnosti….