Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Rađenović: Sreća za Crnogorsku što se za izgovorene neistine ne naplaćuje porez

On je Čučku pozvao da javno argumentuje svoje tvrdnje da je Rađenović bio savjetnik predsjednika opštine Budva iz redova DPS-a.

Još je velika sreća po Crnogorsku i partije slične njima, koje žele da obmanjuju crnogorsku javnost, da se za izgovorenu javnu riječ koja nije istinita ne plaća porez, jer u tom slučaju bi vjerovatno prošli kao i mnoge partije i firme koje je osnovao idejni tvorac Crnogorske, naveo je potpredsjednik budvanskog odbora URE Blažo Rađenovića u reagovanju na saopštenje Miodraga Čučke iz Crnogorske.

Blažo Rađenović

Rađenović ističe da namjera odbora URE u Budvi nije bila da nikoga od koalicionih partnera pozove na medijsko prepucavanje već da kao odgovorni politički subjekat upute poziv na razgovor radi iznalaženja rješenja problema u kojem se našla budvanska vlast.

,,Na isti način kao što smo to radili u Kotoru mjesecima prije kulminacije krize u vladajućoj koaliciji, ali i tada, taman kao sada Crnogorska, to nije imao ko da čuje, trajno bacivši mrlje na svoju i odgovornost svih opozicionih partija prema građanima koji su ih birali da vode grad. Pritom, sada iznenađuje komentarisanje kotorskih prilika od strane Crnogorske, jer taj politički subjekat u tom gradu ne postoji, pa bi bilo korisno da im njihovi stručni konsultanti za političke prilike u Kotoru sistematičnije objasne razvoj političke krize u tom gradu, kako gospodin Čučka ne bi ispadao smiješan u javnosti”, ukazuje Rađenović.

On je Čučku pozvao da javno argumentuje svoje tvrdnje da je Rađenović bio savjetnik predsjednika opštine Budva iz redova DPS-a.

,,Ukoliko to argumentima potkrijepite prihvatam javno da podnesem odgovornost. Ukoliko ne potkrijepite argumentovano svoje tvrdnje onda vas pozivam na političku odgovornost radi obmanjivanja javnosti i klevetanja mene lično”, kaže Rađenović.

Ipak, kao partija i dalje pozivaju njihove kolege iz Crnogorske, koji drže do istine, da sjednu za sto i kao ozbiljna koalicija razgovaraju o svim problemima koje tište gradsku upravu i izvršnu vlast.

“Poput, recimo, šta je uradilo preduzeće doo “Otpadne vode” koje je formirano zbog nagomilanih problema (kad je u pitanju firma WTA) od strane Opštine Budva, a na čijem čelu je vaša supruga?”, poručuje Rađenović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve