Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Rabrenović: Krivokapić po ko zna koji put skandalizuje javnost

Jučerašnjim postupkom u Manastiru Đurđevi stupovi premijer, kako je rekao, demantuje sopstveni javno iskazani stav da će vakcinacija biti ubrzana i da ćemo do septembra naredne godine steći kolektivni imunitet

Premijer Zdravko Krivokapić po ko zna koji put skandalizuje crnogorsku ali i regionalnu javnost. Prvi čovjek Vlade Crne Gore još jednom dokazuje da ne mari za aktuelne epidemijske mjere, ta bez dvoumljenja pristupa crkvenom obredu pričešća jednom kašikom i tako staje u red potencijalnih prenosilaca koronavirusa – kazao je potpredsjednik Liberalne partije Jovo Rabrenović.

Jučerašnjim postupkom u Manastiru Đurđevi stupovi premijer, kako je rekao, demantuje sopstveni javno iskazani stav da će vakcinacija biti ubrzana i da ćemo do septembra naredne godine steći kolektivni imunitet.

”Dok se građanima zabranjuje ulazak u poslovne objekte bez jednog od ispunjenih uslova premijer se kroz Berane šeta obilazeći masovne crkvene skupove bez ikakve propisane zaštite, ne hajući kakvu poruku šalje građanima Crne Gore. Cjelokupnoj situaciji dramatičniju dimenziju daje to što su i ostali ministri iz 42. Vlade istog ponašanja. Svi su oni prisutni na masovnom skupu, koji je po važećim mjerama zabranjen, nepoštujući mjere distance i nošenja maski a o vakcinaciji da i ne govorimo”, kazao je Rabrenović.

Građanima, kako dodaje, preostaje još samo da poslušamo narodnu poslovicu: “Ko se čuva njega i Bog čuva” jer je, prema njegovim riječima, jasno da se ovakvoj Vladi ne samo da ne smije vjerovati, “već se moramo i pribojavati njihovih postupaka”.

”Najbolji argument za izneseno je što država, prema aktuelnim medijskim napisima, treba da izvrši uništavanje 21.360 doza AstraZeneke vakcine. Zaključak je vrlo jasan vlada propisuje mjere a sama ih ne poštuje”, ocijenio je Rabrenović.

Kao što nijedna aktivnost ove Vlade ne može da prođe bez skandala tako i jučerašnji skup u Beranama sem premijera i Vlade donosi i dodatne javne ličnosti u fokus pažnje građana Crne Gore.

”Zato pitamo ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića i direktora Uprave policije Zorana Brđanina šta rade i po kojem osnovu se policijski funkcioneri nalaze u loži na vjerskom skupu i da li je to izvršavanje povjerenih im zadataka ili čin zahvalnosti za izvedeni desant na Cetinje 5. septembra”, upitao je Rabrenović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve