Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

PzP: Spajić odbio da dođe na duel sa Medojevićem

Medojević je, podsjećaju iz te partije, iznio više kontra stavova o Spajićevom planu “Evropa sad” “koji su bili čvrsto argumentovani, utemeljeni na ekspertskoj osnovi, a prije patriotski”.

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, odbio je poziv Adria TV da dođe na duel sa predsjednikom PzP Nebojšom Medojevićem, saopštio je Pokret za promjene (PzP).

“On je na taj način izbjegao da pred javnosti brani svoj plan “Evropa sad” koji već uveliko promoviše, te ukrsti argumente sa liderom PzP-a, koji je u više navrata saopštavao da je Spajićev plan nerealan i populistički”, navode u saopštenju.

Medojević je, podsjećaju iz te partije, iznio više kontra stavova o Spajićevom planu “Evropa sad” “koji su bili čvrsto argumentovani, utemeljeni na ekspertskoj osnovi, a prije patriotski”.

“Bježanje Spajića od suočavanja pred licem javnosti sa Predsjednikom PzP Nebojšom Medojevićem, ne samo da predstavlja običan kukavički čin, već potvrđuje i teze PzP da je njegov plan “Evropa sad” obična populistička priča zasnovana povodom kampanje Demohrišćanske stranke u osnivanju i koja očekuje podršku DPS-a”, poručuju iz PzP-a.

Prema njihovim riječima, plan Evropa sad nije plan ozbiljnih ekonomskih reformi u interesu građana i države Crne Gore.

“Radi se o opasnoj propagandi vlasnika Vijesti koja su spremni da za svoje političke interese slome državu Crnu Goru i dovedu je do bankrota i haosa. Predsjednik PzP, kao dokazani crnogorski suverenista, patriota i reformator je prvi raskrinkao plan neprijatelja Crne Gore i prihvatio poziv na duel sa Spajićem. Njegovo kukavičko odbijanje dijaloga, doživljavamo kao priznanje da je Predsjednik PzP u svemu bio u pravu i da je Ministar Mickej najobičniji prevarant i kriminalac koji zloupotrebljava funkciju za lično bogaćenje i promociju svoje stranke”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ogledalo
29.11.2021-23:27 23:27

Predsjednik PzP, … dokazani crnogorski suverenista, patriota i reformator!?!?!? Pa što se druži i radi sa okupatorima, sa četnicima i petokolonašima. Spremni ste da kažete da je Medo vodio referendum o obnavljanju nezavisnosti i pobijedio, iako Milo i DPS bili protiv. Mićite se ser*nje. PZP je bio protiv suverenosti Crne Gore kada je organizovan Zbor građana Crne Gore u Maju 2006, a sad je udružen sa četnicima i kolaboracionistima okupatora. Iako je bogata vodama Crna Gora nema te vode da perete vaša prljava lica. Vi ste duhovna močvara.

Neo
29.11.2021-23:30 23:30

Mickey, Boga mi, računa da smo mi u 13 vijeku, a da je on čudotvorac. A makse više…