Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

PROTOTIP POLTRONA Sekulović krivi građane za incident na putu Podgorica – Nikšić

Sekulović naglašava da ovakvo ponašanje prevazilazi vandalsko i nasilničko ponašanje

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović najoštrije je danas osudio incident, kada je službeno vozilo Vlade u kome je bila ćerka premijera Zdravka Krivokapića uletjelo u grupu građana, na putu Podgorica – Nikšić, i dao nalog unutrašnjoj kontroli da hitno ispita postupanje policijskih službenika koji su bili u blizini lica mjesta.  Prema njegovim riječima napad na službeni automobil i štićenu ličnost predstavlja alarm za sve nas i upozorenje gdje nas mogu odvesti politički populizam i smišljeno podizanje tenzija. Ovu izjavu protumačili su na društvenim mrežama, kao poltronsku.

Sekulović naglašava da ovakvo ponašanje prevazilazi vandalsko i nasilničko ponašanje.

“Posebno brine jer je usmjereno protiv štićene ličnosti, pa je kao takvo izuzetno opasno po društvo u cjelini, sa mogućim nesagledivim posljedicama. Napad na službeni automobil i štićenu ličnost, u ovom slučaju, ćerku premijera Zdravka Krivokapića, predstavlja alarm za sve nas i upozorenje gdje nas mogu odvesti politički populizam i smišljeno podizanje tenzija”, tvrdi Sekulović.

Sekulović je dao nalog unutrašnjoj kontroli da hitno ispita postupanje policijskih službenika koji su bili u blizini lica mjesta, sa zahtjevom da izvještaj u što kraćem roku dostavi ministru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lovcen
08.04.2021-16:45 16:45

Sekulovicu znaj ako dodje do bilo kakvih incidenata u Drzavi za sve snosis odgovornost jer si javno i lazno na tv slagao CRNOGORCE I MANJINE i ne igraj se sa drzavom i narodm njenim svako ko god poziva na nemir kao st si ti mora odgovarat krivicno!

Crnogorka
08.04.2021-18:03 18:03

Pravosuđe da ne podlegne pritisku Sekulovićevih neistina !Izdajnice neceti nikad CRNOGORCI OPROSTIT !! Niti ces imati obraza kad ostaras da se pomolis medju narod CG svako ce te MRSNUT !

Tihana
09.04.2021-11:35 11:35

Zovite mi Sergejaaaaaaaa! Dobio Serđo mangup packu od taja mučenika pa pravac TV jutros da se izlažinja to što može! Koji ste vi gadovi