Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Protestna šetnja Demokrata u Budvi; Bečić: Uzalud sva šarada parlamentarne većine kojom pokušvaju pobjeći od izbora

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić poručio je Budvanima da je uzalud sva šarada i tragikomedija nelegitimne parlamentarne većine kojom pokušvaju pobjeći od izbora

U Budvi je večeras uz učešće velikog broja građana crnogorske kraljice turizma održana 24. protestna šetnja protiv izdaje izborne volje građana i formiranja, pučističke, takozvane manjinske a u stvarnosti nelegitimne i nelegalne Vlade, poručile su Demorkate.

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić poručio je Budvanima da je uzalud sva šarada i tragikomedija nelegitimne parlamentarne većine kojom pokušvaju pobjeći od izbora, jer će “Demokrate pobijediti još mnogo puta, te da će nositi baklju slobode jer im to pripada, da će zajedno sa građanima braniti i odbraniti veliku pobjedu od 30. avgusta i da će vratiti slobodu Crnoj Gori”.

“Ko udari na narod, udario je na veliku silu, a ta sila će olovkom vratiti stvari tamo gdje im je mjesto. Ovaj Dan pobjede doživljavam kao dan kada počinjemo našu novu demokratsku borbu, i u narednim mjesecima bićemo još jače motivisani i još više ujedinjeni, pa ćemo naredni 9. maj slaviti kao pobjednici i na predsjedničkim izborima, i na lokalnim izborima i na vanrednim parlemantarnim izborima, jer dobro poznajem vas, dobro poznajem moje saradnike”, kazao je Bečić.

Lider Demokrata je dodao da bivšem režimu, koji je, kaže on, srastao sa organizovanim kriminalom nije pomoglo ništa.

“Ni klanovi, ni lica iz “Skaj” aplikacije, ni stotine miliona, ni praćenja, napadi, hapšenja, pa su izgubili. A izgubiće opet”, poručio je Bečić.

“Kad imate slobodu, kad niko ne može da vas ucijeni, da vas potkupi jer u Crnoj Gori ubjedljivom većinom živi slobodan i dostojanstven narod. To su potomci onih predaka koji se nisu dali u lance vezati, i zato ćemo pobijediti opet”, naglasio je Bečić, dodavši da su Demokrate izdržale “neviđenu medijsku hajku i linč jer nisu htjeli da jednu surovu stvarnost zamijeni druga, a sve da bi Crna Gora dobila nezavisne institucije poput Tužilačkog savjeta”.

“Gdje je ruka pravde, tu je i sloboda! Upravo zahvaljujući nama imamo nezavisan Tužilački savjet, i ruka pravde se neće zaustaviti jer ćemo olovkom na svim narednim izborima to omogućiti. A mi ćemo im u budućnosti dati potporu, daćemo im snagu da jednom za vazda očiste Crnu Goru od slugu klanova, od kriminala i korupcije, zbog naše djece i naše budućnosti. Zato džaba prekrajanje izborne volje građana, džaba bježanje od izbora, jer ruka pravde se ne može zaustaviti!”, naglasio je Bečić.

Lider Demokratske Crne Gore poručio je okupljenim Budvanima da pošteni i dostojanstveni ljudi ne smiju da se opuste, razočaraju i posustanu, jer prema njegovim riječima, na to nemaju pravo jer bi baš to htjela lica iz “Skaj” aplikacije i njihovi pomagači.

“Ustanite, ponesite opet baklju slobode! Zbog sve djece, zbog svih časnih ljudi! Zbog svakog radnika, zbog svakog penzionera! Zbog svih nas!”, poručio je predsjednik Demokratske Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
10.05.2022-01:42 01:42

Cetnicki DEMOKRATE  Cijela CG je DANAS  posla na CETINJE   Cetnicki Demorate sa Cetnicim zastavama i pjesmama udarili setnju -U BUDVI ZA PODRSKA PUTINU -SPLACINE CETNICKE NIKAD VISE  CRNOM GOROM  NECEMO VAM DOZVOLITI DA SE STO PITATE!

COL
10.05.2022-09:24 09:24

Nadamo se da će SDTpozabaviti se zamjenom zemljišta u nekoj zabiti za Bečiće i to kvadrat za kvadrat. Preko noći je tako jedan čovjek postao milioner…

RIR
10.05.2022-13:28 13:28

Vidite im te zastave —svakakve ! takvi su i oni u CG
/“ niti voda niti vino “ /
A kao neko bježi od Izbora , oni neće proći ,” nestaće ka šareni konji …!