Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Profesor konvertitstva i partijskog zapošljavanja!

Pitanje je kako je Radulović, koji kaže da je duboko utemeljen u vjeri, i nekad rame uz rame sa mitropolitom Mihailom završio na strani neočetnika i svetosavaca? Takođe je velika misterija kako je čovjek koji je sumanuto optuživao svakoga za partijsko zapošljavanje, sada ogrezao u nepotizmu i pozapošljavao pola rodbine!?

Slučaj nezakonitog zapošljavanja zamjenika direktora Aerodroma Crne Gore Petra Radulovića, inače sina funkcionera i poslanika PzP-a Branka Radulovića, i dalje izaziva kontroverze u javnosti.

Bivša savjetnica direktora Aerodroma Crne Gore Biljana Knežević uputila je juče reagovanje u kom navodi da su napadi na nju očekivani jer je podnijela prijavu zbog nezakonitog zapošljavanja Radulovića.

Podsjetimo u periodu od 2014. do 2017. godine Petar Radulović nije bio zaposlen odnosno za njega nije uplaćivano obavezno socijalno osiguranje, ali bez obzira na to on je upravo tu falsifikovanu potvrdu priložio prilikom stupanja na dužnost zamjenika direktora Aerodroma Crne Gore.

Ovakav odnos Radulovića juniora, koji je falsifikovanjem i muljanjem dobio položaj u državnoj službi i ne treba da čudi s obzirom da je njegov otac potpredsjednik Pokreta za promjene Branko Radulović poznat kao majstor konvertitstva i oportunizma.

Urlao na druge, a pozapošljavao pola familije

Radulović stariji je godinama kao opozicionar u Skupštini  urlikao o partijskom zapošljavanju bivše vlasti, prozivajući gotovo svakoga i dijeleći moralne pridike, ali kad se on dokopao vlasti ”okrenuo je ploču” i ”uhljebio” u državnu upravu pola familije.

Korica za udžbenik o partijskom zapošljavanju

Branko Radulović, osim što je čuven po sumanutim javnim nastupima, nakon izbora je postao poznat kao sinonom za partijsko zapošljavanje članova porodice – njegova ćerka Ljiljana Radulović nakon parlamentarnih izbora postala direktorka KBC-a, dok je sin Petar postao zamjenik direktora Aerodroma Crne Gore.

Da ne bi bilo razmirica u porodici Brankovog sina, Lola Radulović, snaha potpredsjednika Pokreta za promjene, dobila je posao u Skupštini Crne Gore.  Supruga Petra Radulovića, je zapošljena kao sekretarica u kabinetu potpredsjednice Skupštine Branke Bošnjak.

Prije toga toga, Radulović je i nevjenčanu suprugu Branku Bošnjak, ubacio za potpredsjednicu Skupštine Crne Gore. Moramo se saglasiti – zaista impozantan učinak!

Konvertit s dna kace

Osim što je poznat kao mag partijskog zapošljavanja članova familije, Radulović senior poznat je i kao konvertit.

On je funkcioner ekstremnog velikosrpskog, klerofašističkog saveza Demokratski front i glasao je za izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti kojim se legalizovala pljačka crnogorske imovine od strane SPC.

To je uradio iako je nekad bio, ne samo vjernik Crnogorske pravoslavne crkve, već i predsjednik Crkvene opštine CPC Podgorica!

Na slici s lijeva na desno stoje: Savo Jablan, poslanik LSCG, prof. Dr Vojislav P. Nikčević, prof. Milorad-Taki Latković, sekretar CPC, Milenko Stefanovic, bivši crnogorski diplomata, Bojan Bojović, đakon CPC, mitropolit CPC Mihailo, tadašnji monah CPC Jelisej Lalatović i predsjednik crkvenog odbora CPC u Podgorici Branko Radulović

Nekadašnji liberal je, po svemu sudeći, postao veliki ljubitelj Srpske pravoslavne crkve, zaštitnik njenih interesa u Crnoj Gori, izvršilac naloga SPC i čuvar amaneta pokojnog čelnika svetosavske sekte Amfilohija Radovića.

Pitanje je kako je Radulović, koji kaže da je duboko utemeljen u vjeri, i nekad rame uz rame sa mitropolitom Mihailom završio na strani neočetnika i svetosavaca? Takođe je velika misterija kako je čovjek koji je sumanuto optuživao svakoga za partijsko zapošljavanje, sada ogrezao u nepotizmu i pozapošljavao pola rodbine!?

Jednom riječju – profesor konvertitstva, licemjerja i partijskog zapošljavanja.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

10 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Darko
17.02.2022-07:59 07:59

Fali nam ovakvih crnogoraca sram ih bilo ali zna svakome držati govor

Blaki
17.02.2022-08:03 08:03

Stara izreka: ,, Ako želiš da upoznam nekoga ,onda mu daj vlast ,,.

džudović
17.02.2022-08:21 08:21

Ovo što ste napisali o Branku je samo djelić onoga što se o njemu zna. Recimo, zna se da je plagirao udžbenik, zna se da nema ni pet naučnih radova, zna se da nije platio porez kada je trgovao betonskim željezom, zna da laže i izmišlja itd. Njegova umišljenost o veličini i egocentričnost su ga opredjeljivali šta će i sa kim da priča. Branka nije bolja od njega jer ona sve ovo zna i pored toga je sa njim.

gagi
17.02.2022-08:37 08:37

E sto se cini od ove parapogani iz Komana ne daj Boze da “veci 10 cenata”najde bi bili od njega,ali nebi,profesor bi bio vece nistavilo i nesoj za te 10 cenata,a okruzen sa “lijepom fameljem”i nadasve karakterima.Piii.

B.Zekovic
17.02.2022-09:51 09:51

Prof. metalurgije, dr.sci. Branko Radulovic opcinio je svojevremeno, svojom erudicijom i rjecitoscu lidera LSCG Slavka Perovica i ovaj ga je odmah uvrstio u visoke funkcionere LSCG. Na svim velikim mitinzima prof. Radulovic je morao obavezno da drzi svoje velicanstvene govore. Obavezno je dolazio kod nas fizickih radnika sa skelama tribina i ozvucenjem da nas poslije govora pita: “Kako sam strasno govorio, a?”. Slavko Perovic provodio je dane i sate u profesorovom kabiniteu na fakultetu, valjda upijajuci mudrosti koje nidje ni od koga nije moga cut. Ali prof. Radulovicu je bila opsesija da postane poslanik. Zgrcio je 1j0.000,00 maraka (prema sopstveim… Pročitaj više »

RIR
17.02.2022-13:49 13:49
Reply to  B.Zekovic

…kad ga lider /lscg /pročitao i makao vidio i ko je…podrugljivo javno izjavio” blago studentima sa ovakvim profesorom …”
Eto blago njegovoj partiji i koaliciji…vidimo kad god progovori i fali se … pogotovo kad
prosipa crnogorštinu…

Sejo
17.02.2022-10:54 10:54

Opasan manipulator -voli CG za svoj dzep MASTER PLAN njegov 10 milijardi da zaduzi da bi VUCICA  i DODIKA pomogao PITAJULI SE CETNICI ZASTO SU NAZVALI CG -“”SPRZENA ZEMLJA””” Nijedna krivicna prijava za zvanje novo CRNE GORE  bar ih treba lijecit -PSIHA!

Betoven
17.02.2022-11:01 11:01

Bivšu ženu ubacio u kabinet kod aktuelne nevjenčane žene?! Bar u tom dijelu mora mora mu se kapa skinuti.

Gusinje
17.02.2022-15:21 15:21

Brankica Radulovic je primjer kako izgleda u svim sferama zivota Los covjek-od njegovih neprirodnih i nenormalnih istupa u Skupstini donjegovog svrstavanja u Cetnickoj koloni a zarad svojih interesa taj bivsi kobajagi Liberal je pokazao svoje pravo lice,taj veliki Postenjacina taj Manipulator i Lazov najveci sljam u Skupetini Crne Gore.Bolesno opsjednut Lazima o Predsjedniku Milu Djukanovicu i DPS-u zaposljavanje sve zivo u Drzavne institucije.sram da bude I Brankicu Radulovic i Brankicu Bosnjak-kakav nemoral

Aragorn
17.02.2022-20:59 20:59

Profesor je nekad svercovao preko srpsko-makedonske granice devize, bio je i uhapsen cak! Rajo Kontic predsjednik savezne vlade SRJ je licno zvao da ga puste, radili su na MTF zajedno. A inace 90-ih se u amfiteatru 106 licno pred svima zavukao Milu u zadmji kraj da je posle dobio nadimak Banja vazelinaš! Svi ovo znamo dobro na UCG o ovom cuvenom profesoru. Prevarant nad prevarantima