Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

POGLEDAJTE Sramotno ponašanje odbornika DF i SNP, upotrijebili biber sprej, nasrnuli na Džakovića, privedene 4 osobe…

Podsjetimo, ranije danas predstavnici DF odbijali su da uđu u salu jer, kako su naveli, ne žele da daju legitimitet aktuelnoj vlasti

Odbornici DF i SNP izazvali su danas incident na sjednici SO Budva, koja je zbog toga bila prekinuta, skoro sat vremena. Prekidu sjednice prethodilo je aktiviranje hemijskog sredstva i nastraja odbornika DF i SNP na kolege iz vlasti. Prema pisanju medija, odbornik DF Josif Dimić udario je dva puta u predjelu grudi nezavisnog odbornika Stevana Džakovića. Prema našim informacija, biber sprej je aktivirao odbornik DF Đorđije Vujović koji je tim hemijskim sredstvom poprskao pripadnika obezbjeđenja. Obezbjeđenje je nakon toga izguralo odbornike DF i SNP iz sale zbog nedoličnog ponašanja. Snimci iz sale jasno ukazuju na namjeru opozicionih odbornika da se čak i fizički obračunavaju sa kolegama iz vlasti. Pogledajte video.

 

 

Privedeni odbornici

Zbog izazivanja nereda na sjednici SO Budva odbornici u Skupštini opštine Budva – Krsto Rađenović iz Socijalističke narodne partije (SNP), te Janko Dimić, Dejan Božović, Nataša Mitrović iz Demokratskog fronta DF privedeni su stanicu budvanske policije.

Na današnjoj sjednici izabrani su novi gradonačelnik Nikola Divanović i predsjednica SO Anđela Ivanović. Ipak, odbornici DF i SNP pokušali su da izazovu nerede ne bi li spriječili njihov izbor. Odbornici DF i SNP su učešćem priznali novu skupštinsku većinu u tom gradu. Portal Aktuelno donosi obraćanje odbornika DF Đorđija Vujovića koji se javio za riječ po osnovu proceduralnog reagovanja. Time je i formalno priznao novu vlast koju čine DPS, Crnogorska i SD uz podršku nezavisnog odbornika Stevana Džakovića.

 

 

 

Podsjetimo, ranije danas predstavnici DF i SNP odbijali su da uđu u salu jer, kako su naveli, ne žele da daju legitimitet aktuelnoj vlasti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zagor
27.06.2020-14:40 14:40

Nema sa Milom cile mile.Dovesce to Mile u red sve.

Lovćenac
27.06.2020-15:26 15:26

Budva Ide u kolaps. Jedina sansa jojje da korona prestane I da DPS I šd sjasu sa vlasti.

Crnogorac
27.06.2020-16:46 16:46

Primjerno ponasanje nema sta..urlanje, vikanje, udaranje, samaranje prskanje..blago nama kakvih kapaciteta imamo. Najgore je kad se Sam covjek sebi sprda i umolovazava sebe pa drzavu pa i sve ostale oko sebe. Sramota.

gagi
27.06.2020-17:56 17:56

Pa sto je ovo narode ima li zakona u nasoj drzavi da ove vucibatine iz opozicije po kratkom postupku posalju u Spuz ili ce sad “za radi nekakvog mira u kuci”tj.u drzavi CG opomenuti ove klosare i neka rade opet sto hoce.Ovo je stvarno klasicno PONIZENJE drzavnih institucija.

Zagor
27.06.2020-20:39 20:39

Siledzije i banditi. To odmah treba u zatvor.

KIKI
28.06.2020-03:55 03:55

ČETNIČKI CIRKUS . AL NE VREDI IM .

maximus
28.06.2020-12:38 12:38

Ovim gradskim odbornicima, huliganima, ne bi dao da na gradjevini rade, ni ovce da čuvaju a kamoli opštine vodit!