Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Prijetnje Filipoviću: “Digitalno ćemo te eliminisati”

"Evo čime se bave lideri lokalne političke scene. Opozicionari. Prijete sa lažnih profila izazvani mojim pisanjem od prethodnih dana. Računa li se ovo u monstruozno, jesu li ovo prijetnje", rekao je Filipović

Nekadašnji potpredsjednik opštine Budva Ljubo Filipović kazao je juče za Pobjedu da je dobio prijetnje zbog postova na Fejsbuku u kojima, kako navodi list, kritikuje pojedine funkcionere budvanske opštine, ali i najviše funkcionere Demokratske Crne Gore.

Ljubomir Filipović

On je kazao da prijetnje nije prijavio policiji.

“Evo čime se bave lideri lokalne političke scene. Opozicionari. Prijete sa lažnih profila izazvani mojim pisanjem od prethodnih dana. Računa li se ovo u monstruozno, jesu li ovo prijetnje”, rekao je Filipović.

U poruci koja mu je poslata sa lažnog profila pod nazivom “Zdravko Đukanović”, prijeti mu se da će biti objavljeni pojedini kompromitujući materijali, ali i da će biti “digitalno eliminisan”.

“Pazi se Ljubomire, pojedini znaju koji si tip ličnosti i koliko si g…. spreman da pojedeš za svoje lične ciljeve, a imaju i popriličan fond dokaza u videu i audio formatu. Samo nastavi da lažeš kako si krenuo pa ćemo lako digitalno da te eliminišemo plasiranjem gliba koji si zaboravio za sobom da pometeš. A te foldere na tvom računaru razvrstane po partijama i da ne pominjemo patosu”, napisao je u prijetnji sa profila “Zdravko Đukanović”.

Upitan da li su prijetnje nastale nakon njegovog posta “Zašto Bečić nije Zaev”, Filipović je potvrdno odgovorio, navodeći i da pretpostavlja da je prijetnja vezana i za njegove stavove o Boženi Jelušić.

“Isti lažni profil je slao ljudima poruke u kojima brani Boženu Jelušić od mene. Ne smatram ove prijetnje ozbiljnim, samo znakom velike slabosti toga ko to radi”, rekao je Filipović Pobjedi.

On je u postovima tvrdio da su dva visoka fukncionera Demokarta u zatvoru zbog aktuelne afere pranja novca.

“Ipak, izbjeći ću da se petljam u ovu prljavštinu. Idemo pozitivno i guramo našu agendu. Ciljevi su sačuvati park na Slovenskoj, uposliti vanpartijske ljude, brinuti o Budvanima na prvom mjestu i postići potpunu transparentnost lokalne uprave”, kazao je Filipović.

Bivši potpredsjednik opštine Budva je bio i žestok kritičar budvanske vlasti kada je na njenom čelu bio Demokrata Dragan Krapović, optužujući lokalnu upravu za nepotizam, korupciju, ali i dilove sa raznim građevinskim lobijima koji su na štetu razvoja grada.

Filipović je nedavno objavio da će ponovo vratiti u politiku i da će se na narednim izborima kroz svoju građansku inicijativu kandidovati za funkciju odbornika.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve