Srijeda, 17 Aprila, 2024
Rubrika:

Prihvatili poziv: Mandić i Knežević idu u Moskvu na poziv ruske Dume

Najavili su da će imati niz korisnih sastanaka sa predstavnicima avio-kompanija, turoperatera i brojnih investitora, kako bi sa svoje strane preduzeli sve na spašavanju turističke sezone u Crnoj Gori

Predsjednik Komiteta za međunarodnu saradnju ruske Dume Leonid Slucki pozvao je lidere Demokratskog fronta Andriju Mandića i Milana Kneževića u posjetu Mosvki, s ciljem razmatranja aktuelnih pitanja na nivou obostrane korisne saradnje dvije zemlje.

“Liderima Demokratskog fronta, Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću, stigao je poziv iz Moskve s adrese Državne dume Ruske Federacije, iz Komiteta za međunarodnu saradnju, u kojem predsjedniik Komiteta, Leonid Slucki, poziva Mandića i Kneževića u posjetu Ruskoj Federaciji sa ciljem razmatranja aktuelnih pitanja na nivou obostrane korisne saradnje dvije zemlje”, saopštio je DF.

Slucki, kako je navedeno u saopštenju, izrazio je očekivanja da će posjeta dvojice lidera DF-a Moskvi i razmjena mišljenja sa poslanicima Državne dume Rusije predstavljati pozitivan doprinos razvoju rusko-crnogorskih odnosa.

“Lideri DF-a, Mandić i Knežević, poziv su prihvatili, i pritom najavili da će, pored svih najavljenih susreta, održati i niz izuzetno korisnih sastanaka sa predstavnicima avio-kompanija, turoperatera i brojnih investitora, kako bi sa svoje strane preduzeli sve na spašavanju turističke sezone u Crnoj Gori, uz nastojanja da se zaustavi evidentni proces recesije u kojem se država nalazi”, navode iz DF-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
14.06.2021-11:39 11:39

Hahahahah I Mandic i Knezevic idu u Moskvu na kurs kako da rfikasnije unistaaju slobodarske vrijednosti gradjanske Crne Gore. Nijedna tikva nije dugo plovila iznad vode pa nece ni ova svetosavska..

Cetinje
14.06.2021-11:42 11:42

Kumim vas bogom samo u jednom pravcu nedajte im povratnu kartu njima ce DUMA u CECENIJI odma dati u VLADI da rade ministri za poljoprivredu uzgoj krmadi!

džudović
14.06.2021-11:45 11:45

Mislio sam da neće smjeti da pođu u Moskvu zbog neizvršenog zadatka 2016. za koji su dobili dolare. No, izgleda da se ne boje novičoka, a vidjećemo šta će se dešavati.

Dalibor
14.06.2021-14:49 14:49

Ruski spijuni DRZAVNI NEPRIJATELJI strogo im zabranit povratak u CG na 20 godina im zabranit da udju u CG Svakom cetniku treba uskratit ulaz u CG!

Bilja
14.06.2021-15:06 15:06

Odose oni po instrukcije i dolare!