Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Premijerski sat planiran za 29.april

Kako piše na Facebook stranici predsjednika Skupštine Ivana Brajovića, sljedeća  sjednica Skupštine, kako je planirano, biće održana do kraja aprila. Očekuje se da pored materijala koji se nalaze u skupštinskoj proceduri kao što je Predlog zakona o izmjeni Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja, budu razmatrani i drugi predlozi koji budu dostavljeni crnogorskom parlamentu

Skupština bi do kraja aprila trebalo da raspravlja  o setu ekonomskih mjera koje je Vlada donijela kako bi pomogla privredi i građanima u ublažavanju posljedica nastalih zbog pandemije koronavirusa. Premijerski sat je planiran za 29.april.

foto Arhiva

Kako piše na Facebook stranici predsjednika Skupštine Ivana Brajovića, sljedeća  sjednica Skupštine, kako je planirano, biće održana do kraja aprila. Očekuje se da pored materijala koji se nalaze u skupštinskoj proceduri kao što je Predlog zakona o izmjeni Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja, budu razmatrani i drugi predlozi koji budu dostavljeni crnogorskom parlamentu.

“U uslovima koji su mnogostruko izazovni, očekuje se da akcenat bude na setu ekonomskih i drugih mjera, sa ciljem ublažavanja socijalno-ekonomskih posljedica tokom aktuelne epidemiološke situacije, kao i po njenom završetku. Takođe se za 29. april planira sjednica posvećena premijerskom satu”, piše na Facebook stranici predsjednika Skupštine.

Na narednu sjednicu Kolegijuma predsjednika Skupštine koja će biti održana u utorak 14. aprila, pozvani su ministar rada i socijalnog staranja, direktor Uprave za inspekcijske poslove, kao i generalni sekretari Saveza sindikata Crne Gore i Unije slobodnih sinikata.

Nakon te sjednice će biti održana sjednica Kolegijuma na kojoj će se sa predstavnicmai Vlade razgovarati o novom paketu ekonomskih mjera.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve