Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Premijer tvrdi: Sin plac kupio novcem sa svadbe i pozajmicom sa posla

On je rekao da je plac kupljen prije nego je on postao premijer, dodajući da ga još nije obišao. Tvrdi i da ništa tajno nema u toj aktivnosti kako su pisali pojedini mediji

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je da je njegov sin kupio plac u podgoričkom naselju Rogami za 80.000 eura, odnosno novcem koji je dobio na svadbi i koji je pozajmio od poslodavca.

On je rekao da je plac kupljen prije nego je on postao premijer, dodajući da ga još nije obišao. Tvrdi i da ništa tajno nema u toj aktivnosti kako su pisali pojedini mediji.

“Mi kao porodica smo od početka imali jedan jedini stav koji nas drži do dana današnjeg, a to je: “Sve možete izgubiti jedino znanje ne. Svi smo visoko obrazovani i Miloš i Jelena su doktorili, Milena je pored magistrature završila rijetku specijalizaciju, Jovan završava bogosloviju…. Prije nego sam postao premijer sin je odlučio da kupi plac koga je platio 80.000 eura, ne kao što spekulišu mediji stotine hiljada eura. Jedna četvrtina iznosa je ono što je dobio prilikom svadbe, a ostatak je pozajmica iz relacije sa poslodavcem “, kazao je Krivokapić na Tviter spejsu.

On je poručio da bi njegova porodica trebalo prva da odgovara ako uradi nešto nečasno, ili nepošteno.

“Mi to nosimo kao mjeru funkcionisanja i molio bih javno da nam se kaže ako neko misli da smo uradili nešto nečasno i nepošteno. Ne vidim tu ništa spektakularno, ali oni koji žele da omalovažaju mene i porodicu nisu na pravom putu. Neka se pitaju gdje su njihove jahte, Beograd na vodi… Znam iz koje kuhinje dolaze sve te priče. Volio bih da se služe činjenicama, a ne opstrukcijama”, poručio je Krivokapić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ivan
10.01.2022-14:01 14:01

Koliko! Koliko! kostaaaa ! BRUKE OD ONE CETNIKUSE CALOVIC -PODVALI I LAZIMA NA FAMILIJU GOSPODINA DJUKANOVICA  A NE VIDI OVU NJENU Srpsku  VLADU STA RADI ???SPLACINA CETNICKA  HRANI SE  LAZIMA  I PODVALAMA PREMA GOS -DJUKANOVICU!