Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Premijer Krivokapić čestitao Dan opštine Rožaje

''Vlada Crne Gore na raspolaganju za sve inicijative koje za cilj imaju poboljšanje životnih uslova i standarda građana Rožaja''

Predsjednik Vlade Crne Gore, prof. dr Zdravko Krivokapić čestitao je građanima i rukovodstvu opštine Rožaje, Dan opštine 30. septembar.

„Prepoznato po jakom uporištu državne politike, Rožaje je bilo i ostaće oličenje vrijednosti koje njeguje savremena Crna Gora, a to su multinacionalni i vjerski suživot, kao i građanska orijentacija. Uz nastavak već započetih infrastrukturnih projekata i podršku brojnih lokalnih investicija, Rožaje nastavlja svoj ubrzani razvoj. Jačanjem saradnje lokalne samouprave i Vlade, uključujući i brojnu dijasporu, ovaj kraj pod Hajlom biće mjesto u kom će mladi ljudi imati svoju perspektivu.

U ovom smislu koristim priliku da još jednom čestitam ovaj važan praznik i istaknem uvjeravanja da je Vlada Crne Gore na raspolaganju za sve inicijative koje za cilj imaju poboljšanje životnih uslova i standarda građana Rožaja“, navodi se u čestitki premijera Krivokapića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jelena
30.09.2021-13:42 13:42

Hahaha, baš si dobro dosaò u Rozaje!