Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Premijer ipak slavi 9. maj i Carevića

Krivokapić nije otputovao za Moskvu, da tamo prisustvuje obilježavanju 9. maja, Danu pobjede nad fašizmom, kako je to ranije najavio Sergej Boljević, član pregovaračkog tima za nabavku vakcina iz Rusije

Premijer Zdravko Krivokapić nije otišao u Moskvu da proslavi 9. maj, ali je kao predsejdnik Vlade Crne Gore juče poslao čestiku povodom Dana pobjede naš fašizmom, iako je kao kandidat za mandatara tvrdio da taj datum više ne treba slaviti, već dan kada je Marko Bato Carević pobijedio na izborima u Budvi.

Krivokapić nije otputovao za Moskvu, da tamo prisustvuje obilježavanju 9. maja, Danu pobjede nad fašizmom, kako je to gostujući u Bojama jutra na TV Vijesti ranije najavio Sergej Boljević, član pregovaračkog tima za nabavku vakcina iz Rusije.

Osim toga, zanimljivo je to što je aktuelni premijer lani još kao kandidat za mandatara poručio da ne treba slaviti 9. maj, već umjesto njega dan kada je za predsjednika Opštine Budva ponovo izabran kandidat DF-a Carević.

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić čestitao je juče 9.maj – Dan Evrope i Dan pobjede nad fašizmom, poručivši da Crna Gora snažno korača ka Evropskoj uniji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve