Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

PREGOVORI PUKLI: Knežević optužio vlasnike Vijesti da žele Luku Bar da bi švercovali cigarete, URA okreće Krivokapića protiv DF-a!

Kako saznajemo iz dobro upućenih izvora, do prekida pregovora i žustre polemike došlo je kada je Knežević zatražio od predstavnika koalicije "Crno na bijelo" da na sledeći sastanak tri koalicije dođe i "predstavnik druge familije". Na čelu takozvane "druge familije" nalaze se medijski tajkuni, suvlasnici koncerna "Vijesti", pokrovitelji koalicije "Crno na bijelo" Miodrag Miško Perović i Željko Ivanović.

Mitropolit crnogorsko-primorski SPC i jedan od lidera prosrpske opozicije u Crnoj Gori Amfilohije  Radović pokušao je juče u manastiru Ostrog da izvuče pregovore funkcionera koalicije “Za budućnost Crne Gore”, “Mir je naša nacija” i “Crno na bijelo” iz ćorsokaka, ali je izgleda napravio samo još veću štetu.

Podsjetimo Amfilohije se juče sastao  sa liderima tri koalicije, a kako su rekli naši dobro upućeni izvori, sastanak je bio pokušaj Radovića da pomiri funkcionere DF-a i URA-e pred današnju konstitutivnu sjednicu Skupštine i nađe rješenja za kadrovske nedoumice koje imaju.

Kako su kasno sinoć javile režimske Vijesti, tokom sastanka u manastiru Ostrog došlo je do prepirke između jednog od lidera Demokratskog fronta Milana Kneževića i mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

Portalu Aktuelno potvrđeno je da je do rasprave na relaciji Knežević-Amfilohije došlo, ali da to “nije prvi put da se lideri DF-a raspravljaju sa mitropolitom SPC što je dio njihove komunikacije”, kao i da to nije razlog neuspjeha pregovora.

Knežević tražio da predstavnik druge familije dođe na sastanak

Kako saznajemo iz dobro upućenih izvora, do prekida pregovora i žustre polemike došlo je kada je Knežević zatražio od funkcionera koalicije “Crno na bijelo” da na sledeći sastanak tri koalicije dođe i “predstavnik druge familije”. Na čelu takozvane “druge familije” nalaze se medijski tajkuni, suvlasnici koncerna “Vijesti”, pokrovitelji koalicije “Crno na bijelo” Miodrag Miško Perović i Željko Ivanović.

Nije im pomogao Amfilohije

“Knežević je nakon rasprave sa Amfilohijem tražio da na sastanak dođe i predstavnik druge familije koja bi, kako je kazao, da sastavlja Vladu”, rekao je naš dobro upućen izvor.

Knežević se nije zaustavio na tome:

“Zatim je rekao Abazoviću da se trenutno čitava igra vodi oko toga što je koncern Vijesti bacio oko na Luku Bar kako bi preuzeli šverc cigareta, kao i da je to posao vrijedan milijardu eura zbog čega URA ne da DF-u bezbjednosni sektor”, prepričavaju Kneževićeve riječi naši izvori.

Preko Krivokapića ruše DF

S obzirom na ovakav stav DF-a, kako su kazali naši izvori, URA-a i njeni nalogodavci čine sve kako bi destabilizovali Front.

“Abazović i Krivokapić su po svemu sudeći u nekoj vrsti dogovora. Krivokapić ga moli da traži što neprihvatljivije uslove, da bi se on lakše obračunao sa Frontom i izbacio Mandića, Kneževića i Medojevića iz igre”, rekli su naši dobro upućeni izvori.

Zdravko Krivokapić: U dilu sa Dritanom i Amfilohijem želi da razbije Front?

Krivokapić je, kako nam je rečeno, “ubačen da razbije Front”.

“Razbijanjem Fronta nalogodavci Vijesti nemaju prepreka da ostvare svoje zacrtane ciljeve. U tome im pomaže svesrdno Amfilohije koji želi Krivokapića da predstavi kao Crnogorca i udalji ga od DF-a, uticaja Aleksandra Vučića i patrijarha SPC Irineja sa kojima je mitropolit SPC u veoma lošim odnosima”, rekao je naš izvor.

Jučerašnjem sastanku u manastiru Ostrog osim Amfilohija prisustvovali su Zdravko Krivokapić, Dritan Abazović, episkop budimljansko-nikšićki Joanikije Mićović, lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić, lider Demokratske narodne partije Milan Knežević, predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković, funkcioneri Demokrata Boris Bogdanović i Momo Koprivica.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kolasin
23.09.2020-08:42 08:42

Počeo rijaliti,vrata manastira otvorena za ucesnike parova.

Ha20
23.09.2020-17:19 17:19
Reply to  Kolasin

A glavni akteri bi po mom misljenju trebali da budu Kacevanda i Amfilohije.

DJEDO
23.09.2020-09:29 09:29

novi izbori 18 veljače 2021 bravoooo bravooo

gagi
23.09.2020-09:45 09:45

E pa ovako nesto se nije desilo od kad je prase rep iskrivilo,u jednu svetinju da se pokupi vise pogani bi i nebi,i jos “doveli”nesrecnog potrcka Jokovica “da ih sokoli”Jokovica kojeg su redovno bivsi clanovi SNP pljuvali u lice i sutirali nogom u dupe i sve je to “istrpio”da bude ovo sto je sad nesreca,ali je “uporan mirotvorac”.

Zeljko
24.09.2020-18:50 18:50

Poceo rijaliti